Klarstein Aurica, Páraelszívó, Készlet Visszaforgató üzemmódhoz, 60 Cm, Szűrőaktív Szénnel, Fekete

Klarstein Aurica, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 60 cm, szűrőaktív szénnel, fekete

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Páraelszívók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:102090.00 Ft
Klarstein Aurica, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 60 cm, szűrőaktív szénnel, fekete 5 (100%) 35 vélemények

A legjobb levegő a konyhában: A Klarstein Aurica 60 páraelszívó elegáns vonásokat ad a konyhának. Megbízhatóan távolítja el a főzés közben keletkező párát és gőzt. A Klarstein Aurica 60 szagelszívó 165 W-os teljesítményű motorjával gondoskodik a pára nélküli levegőről a kis és közepes méretű konyhákban. A szagelszívó 3 teljesítményfokozattal és szabad térrel rendelkezik a fejnek. A maximális légáramlás eléri a 620 m³/h-t. Célzottan a főzőlap felé irányul. Különösen praktikus a magasba nyúló konstrukció, 60 cm-es szélességgel. Elég teret és mozgási szabadságot hagy a főzőlap felett. A szagelszívó eközben nem igényel sok helyet a mélységét tekintve sem. Az elszívás és a megvilágítás az elülső vezérlőrésszel irányítható. A „quicktimer" funkcióval további 5 percig szellőztet, majd kikapcsol. Az elegáns elszívót nagyon egyszerűen vezérelheti az integrált , digitális kijelzős érintőpanellel. A bekapcsolható, 2 x 1,5 W-os LED égőkkel rendelkező megvilágítás hatékonyan világítja meg a főzőlapot. A Klarstein Aurica 60 fali szagelszívó nemcsak teljesítménye, de luxus megjelenése is meggyőző. A fekete előlap csillogó biztonsági üvegből készült lehajtható panellel rendelkezik. Ez modern megjelenést nyújt neki, amelyet a fekete borítású kürtő egészít ki. Nagy teljesítményű, üvegezett luxus a konyhába. A mellékelt két aktív szenes szűrővel a páraelszívót visszaforgató módban is használhatja.

Kéményes páraelszívók háztartási cikkek | páraelszívók klarstein aurica, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 60 cm, szűrőaktív szénnel, fekete!
© 2022 Szerviz információk