Klarstein Beersafe 70 Bierzeit Edition, Hűtőszekrény, 70 Liter, 3 Polc, Panoráma üvegajtó, Rozsdamentes Acél

Klarstein Beersafe 70 Bierzeit Edition, hűtőszekrény, 70 liter, 3 polc, panoráma üvegajtó, rozsdamentes acél

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Hűtőszekrények és fagyasztószekrények
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:106390.00 Ft
Klarstein Beersafe 70 Bierzeit Edition, hűtőszekrény, 70 liter, 3 polc, panoráma üvegajtó, rozsdamentes acél 5 (100%) 44 vélemények

Jól behűtve jobban ízlik a felfrissülés: A Klarstein Beersafe 70 egy kompakt italhűtő 70 literes kapacitással. A friss Beerzeit Edition megjelenés felfrissíti környezetét a Bierzeit nyomattal, és extra hangulatot kölcsönöz konyhájának vagy hobbiszobájának. A három krómozott fémpolc bőséges helyet biztosít az ételek és italok számára. A panoráma üvegajtó kettős szigetelése megőrzi a hideget a belső térben és kint tartja a meleget. A csiszolt rozsdamentes acél előlap csodálatos kontrasztot alkot a fekete belső térrel. További érdekessége a belső LED-világítás, amely még attraktívabbá varázsolja a Beersafe 70 berendezést. A hűtési hőmérséklet kényelmesen beállítható az 5-fokozatos elforgatható vezérlő gombbal 0 és 10 °C közt. A Klarstein Beersafe 70 italhűtő minden italt a megfelelő hőmérsékletre hűt.

Hűtőszekrények italokra háztartási cikkek | hűtőszekrények és fagyasztószekrények klarstein beersafe 70, bierzeit edition, hűtőszekrény, 70 liter, 3 polc, panoráma üvegajtó, rozsdamentes acél!
© 2024 Szerviz információk