Klarstein Brienz 2, órafelhúzó, 2 óra, 4 üzemmód, Fa Megjelenés, Kék Belső Világítás, ékszerrekesz

Klarstein Brienz 2, órafelhúzó, 2 óra, 4 üzemmód, fa megjelenés, kék belső világítás, ékszerrekesz

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Óraforgatók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:40090.00 Ft
Klarstein Brienz 2, órafelhúzó, 2 óra, 4 üzemmód, fa megjelenés, kék belső világítás, ékszerrekesz 2,75 (55%) 45 vélemények

Tökéletesen formázott precíziós kézműves munka! A Klarstein Brienz 2 órafelhúzóval az Ön elegáns társai mindig jól karbantartottak és használatra készek lesznek. A készülékben tárolt automata órát folyamatosan felhúzza a csukló mozgását szimuláló 4 forgatási mód segítségével. A forgás is hozzájárul az óra gépezetének a gondozásához, ami hatékonyan ellensúlyozza az olajkenés megkeményedését. A Brienz 2órafelhúzó elegáns, fa megjelenésű tokkal rendelkezik, amely stílusosan illeszkedik bármely helyiség hangulatába. A stílusos, beépített kék LED-es világítás egyszerű és intuitív vezérléssel állítható be. A kívánt üzemmód beállítására szolgáló praktikus forgatógomb a jobb oldalon található. A beépített memóriahab párnának köszönhetően a különböző méretű szíjakkal rendelkező órák, valamint a női és férfi órák is könnyen elhelyezhetők a felhúzó készülékben. A tápellátás USB kábelen keresztül történik, amely bármilyen USB tápegységgel használható, és így teljesen független a mindenkori csatlakozóaljzat típusától. A modell másik érdekessége a tetején található kis ékszerrekesz, amely biztonságos helyet nyújt a gyűrűknek, karkötőknek, nyakláncoknak és hasonló tárgyaknak, amikor éppen nem viseli őket.A órafelhúzó szerény méreteinek és a 10 dB-nél kisebb működési zajjal rendelkező, egyenletesen működő csendes motornak köszönhetően könnyen elhelyezhető közvetlenül az éjjeliszekrényen vagy más zajmentes zónában.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a képen látható óra nem tartozék.

Óraforgatók háztartási cikkek klarstein brienz 2, órafelhúzó, 2 óra, 4 üzemmód, fa megjelenés, kék belső világítás, ékszerrekesz!
© 2024 Szerviz információk