Klarstein Dolce Bacio, Fagylaltkészítő , Kompresszor, 2 L, LCD Kijelző, érintésvezérlés, Nemesacél

Klarstein Dolce Bacio, fagylaltkészítő , kompresszor, 2 l, LCD kijelző, érintésvezérlés, nemesacél

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Fagylaltgépek
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:119190.00 Ft
Klarstein Dolce Bacio, fagylaltkészítő , kompresszor, 2 l, LCD kijelző, érintésvezérlés, nemesacél 5 (100%) 44 vélemények

Eljött a jégkorszak! Ízletes jégkrém bármikor XL családi kiszerelésben! A Klarstein Dolce Bacio fagylaltkészítő géppel pár perc alatt ízletes fagylaltot, sorbetet és fagyasztott joghurtot készíthet. Készítsen ön is a kisebb vagy nagyobb ínyenceknek fagyasztott finomságokat, minden évszakban. „Az egész család kedvet kapott egy finom fagyihoz? Házi készítésű fagylaltok ízletes hozzávalókkal, előhűtés nélkül." A Klarstein Dolce Bacio egy igazi turbó fagylaltkészítő, amely krémes fagylalttá változtatja a termo tartályban elhelyezett hozzávalókat. Egyszerre legfeljebb 2 liter jégkrémet készíthet. Tökéletesen felfrissít a forró nyári napokon, és nagy örömet szerez a családi ünnepségeken, legfőképp a gyerekzsúron - ráadásul megnyugtató érzés, hogy pontosan tudjuk, mit tartalmaz a jégkrém. Így könnyen saját ízléséhez igazíthatja az ízeket, valamint mindenki számára megfelelő jégkrémet készíthet - például laktózmentes verziót, vagy allergiákban szenvedők számára. A takarékos készülék energiafogyasztása mindössze 180 Watt! „Olyan egyszerű, mint még soha: csak pár lépés a jeges szenzáció."A fagylaltkészítő gép vezérlése nagyon gyors a felső részén található intuitív, érintésvezérelt panelnek és a digitális kijelzőnek köszönhetően. Könynedén beállíthatja be az elkészítési időt 5 és 60 perc között, majd kezdődhet is a fagyasztás! A készítés során a kijelző mutatja a még hátralévő időt. Az elkészítés után a készülék hűtő üzemmódba kapcsol, hogy a jégkrém ne olvadjon meg. A tálaláshoz a csomagban egy praktikus fagylalt adagolót is talál.

Fagylaltgépek konyhafelszerelés klarstein dolce bacio, fagylaltkészítő , kompresszor, 2 l, lcd kijelző, érintésvezérlés, nemesacél!
© 2023 Szerviz információk