Klarstein Elitessa, Páraelszívó, Készlet Visszaforgató üzemmódhoz, 330 M³h, Szűrőaktív Szénnel

Klarstein Elitessa, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 330 m³h, szűrőaktív szénnel

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Páraelszívók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:75490.00 Ft
Klarstein Elitessa, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 330 m³h, szűrőaktív szénnel 5 (100%) 43 vélemények

A Klarstein Elitessa páraelszívó gondoskodik a kicsi és közepes méretű konyhákban az ételszagok és a főzés közben keletkező pára eltávolításáról. Elszívó üzemmódban és visszaforgató módban is használható. A különböző intenzitású főzések során az elszívót 3 különböző teljesítmény szintre állíthatja be és elszívó/visszaforgató módban használható. A legmagasabb teljesítmény akár 330 köbméter párát is elszív óránként. Az egymotoros elszívó technológiának köszönhetően üzemelés közben az energiafogyasztás és hangerő is határértéken belül marad. Ha aktiválja az automatikus kikapcsolást, akkor a Klarstein páraelszívó magától 5 perc után kikapcsol. Tehát a maradék párát kényelmesen eltávolíthatja főzés után is. 60 cm-es szélességével az elszívó ideális hagyományos méretű tűzhelyek fölé. A Klarstein elszívót szabadon felerősítheti a falra, vagy helytakarékosan beépítheti a konyhaszekrénybe. A szükséges csavarok a csomag részei. A páraelszívó tehát különféle módon felszerelhető, és a legtöbb konyhai megoldáshoz alkalmas. Még rossz látási körülmények között is bele kell látni az edényekbe. Az ilyen szituációkhoz használhatja az elszívó/visszaforgató módos Klarstein elszívó bekapcsolható megvilágítását, amely bevilágítja az alatta lévő egész főzőlapot. Az elszívóbelső részének és a szellőztető csatorna védelme érdekében a szennyeződésekkel szemben a Klarstein Elitessa cserélhető alumínium zsírszűrővel rendelkezik, amelyet mosogatógépben is elmoshat. A mellékelt, aktív szenes szűrőkkel a páraelszívót visszaforgató módban is használhatja.


  • Klarstein Hektor, páraelszívó
    Klarstein Hektor, páraelszívó

    A Klarstein HEKTOR elszívó egy attraktív kiegészítő kis és közepes méretű konyhákba Megbízhatóan szívja el a főzés közben keletkezett..

    119890.00 FtBeépíthető páraelszívók háztartási cikkek | páraelszívók klarstein elitessa, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 330 m³h, szűrőaktív szénnel!
© 2023 Szerviz információk