Klarstein Full House Down Air System, Indukciós Főzőlap Páraelszívó, 655 M³ó, A Energiahatékonysági Osztály

Klarstein Full House Down Air System, indukciós főzőlap  páraelszívó, 655 m³ó, A energiahatékonysági osztály

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Páraelszívók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:435854.00 Ft
Klarstein Full House Down Air System, indukciós főzőlap páraelszívó, 655 m³ó, A energiahatékonysági osztály 5 (100%) 46 vélemények

Közvetlenül a közepén és mellette: a Klarstein Full House 3.0 DownAir rendszer forradalmasítja a konyhát az indukciós főzőlap és a DownAir páraelszívó közvetlen kombinálásával. Ez a 3. generáció feljavított rendszere csak minimális helyet igényel, és olyan erős, mint még soha. A Klarstein DownAir rendszer Full House 3.0 indukciós főzőlap négy nagy teljesítményű főzőfelületet juttat el konyhájába. A kerek szívónyílás jobb és bal oldalán két főzőfelület található, melyeket a VarioHeating rendszernek köszönhetően gyakorlatilag egy nagy flexiós zónává egyesíthet, például nagy lábasokhoz vagy edényekhez. Új konyhája közepén egy erőteljes elszívó szív dobog: a DownAir páraelszívó recirkulációs funkcióval. Mivel a főzőlap része, ezért nem zavarja a rálátást, és közvetlenül szívja el a szagokat és a gőzt ott ahol azok keletkeznek. Ezért kiválóan alkalmas központi szigetes konyhákhoz, valamint keskeny konyhabútorokhoz. Erőteljes AeroEfficiency rendszerével és 655 m³/h áramlási sebességével különösen hatékony, és láthatatlanul a munkalap alatt rejtőzik. A főzőfelületek, valamint a DownAir rendszer teljesítményét az érintőfelület segítségével szabályozhatja. Minden vezérlőelem közvetlenül az üvegfelületbe van beépítve, így egyetlen gomb sem zavarja a hibátlan megjelenést. A DownAir páraelszívót használhatja elszívással vagy recirkulációs üzemmódban. Fazékérzékelés, Stop and Go funkció ThermalRecall funkcióval, maradékhő érzékelés, időzítő, gyerekzár tökéletesen kiegészíti a főzőlap használati lehetőségeit. Megjegyzés: Javasoljuk, hogy a Klarstein Full House Down Air System beszerelését szakképzett személyzet végezze a használati utasításnak megfelelően.

Kihúzható páraelszívók háztartási cikkek | páraelszívók klarstein full house down air system, indukciós főzőlap páraelszívó, 655 m³ó, a energiahatékonysági osztály!
© 2024 Szerviz információk