Klarstein Glacial XL, Fesszionális Jégkocka Készítő Berendezés, 38 Kgd, 15 L, LED, Nemesacél, Fekete

Klarstein Glacial XL, fesszionális jégkocka készítő berendezés, 38 kgd, 15 l, LED, nemesacél, fekete

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Jégkocka készítő
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:240090.00 Ft
Klarstein Glacial XL, fesszionális jégkocka készítő berendezés, 38 kgd, 15 l, LED, nemesacél, fekete 4,5 (90%) 39 vélemények

üdvözöljük a jégkorszakban! A professzionális, nagyteljesítményű motorral rendelkező Klarstein Glacial XL jégkockakészítő berendezés játszva el tudja látni az italok vagy az élelmiszerek hűtésére szükséges jégkocka mennyiséggel a bárokat, éttermeket, éjjeli klubbokat és a friss élelmiszert árusító pultokat. Bárban, rendezvényeken vagy egy partin önnél otthon: a Klarstein Glacial XL jégkockakészítő berendezés eleget tud tenni a kvantitatív kihívásoknak is, folyamatosan készíti a semleges ízű, kristálytiszta, szabályosan kocka alakú jégdarabokat. A 260 W-os PowerCuber napi 38 kg jégkocka előállítására képes, 40 darab kockát készít egy ciklus alatt. A jégkockák nagysága szabályozható a gyártási ciklus hossza által 10-től 35 percig. A 15 literes BigSpender tárolórekesznek köszönhetően a hosszú estéken sem lesz fennakadás az ellátásban. A rögzített vízcsatlakozás fölöslegessé teszi a 3 literes víztartály töltését, tehát csak mobil használatra van használva különböző rendezvényeken. A munka további megkönnyítéséhez a berendezés beépített időzítővel van ellátva, ami lehetővé teszi az automatikus kikapcsolását. Annak ellenére, hogy a Klarstein Glacial XL jégkockakészítő berendezés nagy teljesítménnyel rendelkezik, különlegesen csödben működik. Az egyszerű, nemesacélból készült szerkezetnek köszönhetően a berendezés minden probléma nélkül beleillik bármilyen környezetbe, legyen az egy konyha vagy éppen egy bár. A jégtartály kékszínű belső megvilágítása jó áttekintést nyújt és érdekes légkört teremt. A jégkockák kiváló minőségéről nemcsak a cserélhető vízszűrő gondoskodik, hanem az egyszerű öntisztító rendszer is. Jégkorszak a bárban: a Klarstein Glacial XL professzionális jégkockakészítő berendezés megbízhatóan látja el áttetsző jégkockákkal a bárokat, éttermeket és a különböző rendezvényeket.

Jégkocka készítő konyhafelszerelés klarstein glacial xl, fesszionális jégkocka készítő berendezés, 38 kgd, 15 l, led, nemesacél, fekete!
© 2023 Szerviz információk