Klarstein GrowIt Cuisine Starter Kit Europa, 10 Növény, 25 W LED, Europe Seeds Vetőmagok, Tápoldat

Klarstein GrowIt Cuisine Starter Kit Europa, 10 növény, 25 W LED, Europe seeds vetőmagok, tápoldat

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Intelligens virágcserép
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:120020.00 Ft
Klarstein GrowIt Cuisine Starter Kit Europa, 10 növény, 25 W LED, Europe seeds vetőmagok, tápoldat 4 (80%) 33 vélemények

Nőjenek csak, nőjenek! A Klarstein GrowIt Cuisine Smart Indoor Garden intelligens otthoni kertben a fűszernövények és zöldségek egész évben nőnek és teremnek - egyszerűen, növényvédőszerek nélkül, és garantáltan fenntarthatóan. A gyors siker elérése érdekében a készlet tartalmazza a Nutri Kit tápoldatokat és a Europe Seeds vetőmagokat is (kakukkfű, zsálya, petrezselyem). Fedezze fel az otthoni növénytermesztést a Klarstein GrowIt Cuisine Smart Indoor Garden intelligens otthoni kerttel. Végre otthon is kertészkedhet függetlenül attól, hogy friss fűszernövényeket szeretnél az étel ízesítésére, vagy ropogós zöldséget termeszteni. Az intelligens hidrokultúrás rendszerben ez szinte mindig sikerül - teljesen függetlenül az intelligens otthoni kert elhelyezésétől vagy a használt talajtól. A hidrokultúrás kertész sikeréről a 18 részből álló készlet gondoskodik, amely tartalmaz tálat a növényekre, szivacsot a palántákra, kosarat a növényekre, és még sok mást, aminek köszönhetően a termesztés nagyon egyszerű lesz. A hidrokultúra 10 palántára elegendő, teljesen föld nélkül, mivel a gyökereik közvetlenül a víztartályban nőnek, ahol felszívják a kétkomponensű tápoldatból a mikro és makro elemeket, például a foszfort, a káliumot és a vasat - soha nem önthet bele túl sok vagy túl kevés vizet, a növények egyszerűen gondoskodnak magukról. A 25 W-os LED megvilágítás teljes spektrummal biztosítja a növények számára szükséges fénymennyiséget. Ebben is segít a GrowIt készülék: a DaylightSimulation System egy gombnyomásra átveszi a fény vezérlését. Nagyon praktikus a 135° fokban mozdítható világító kar, amely elegendő rugalmasságot biztosít a növények különböző növekedési magasságához. Az egyetlen, amit tenned kell, időről időre kiegészíteni a tápoldatot - és figyelni a növényeket, hogyan nőnek. Már 25 - 40 nap elteltével várhatja az első saját termést. Büszke is lehet kertjére, hiszen az oldott tápanyagok közvetlen szállításának és a hidrokulturális rendszer optimális fényciklusának köszönhetően a növények nemcsak gyorsabban nőnek, de dúsabban is. Az ültetés azonnali kezdése érdekében a Klarstein GrowIt Cuisine Starter Kit II készlet tartalmazza a Nutri Kit 300 tápoldatokat és a Europe Seeds vetőmagokat is. Frissen, fenntarthatóan, és garantáltan növényvédő szerek nélkül: a Klarstein GrowIt Cuisine Smart Indoor Garden intelligens otthoni kert egész évben ropogós zöldségekkel és illatos fűszerekkel látja el a konyháját.

Intelligens virágcserép konyhafelszerelés klarstein growit cuisine starter kit europa, 10 növény, 25 w led, europe seeds vetőmagok, tápoldat!
© 2023 Szerviz információk