Klarstein Happy Hour 23, Minibár, 23 L, 5 - 15 °C, G Energiaosztály, Csendes, 23 DB, LED Világítás, Fehér

Klarstein Happy Hour 23, minibár, 23 l, 5 - 15 °C, G energiaosztály, csendes, 23 dB, LED világítás, fehér

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Hűtőszekrények és fagyasztószekrények
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:73590.00 Ft
Klarstein Happy Hour 23, minibár, 23 l, 5 - 15 °C, G energiaosztály, csendes, 23 dB, LED világítás, fehér 5 (100%) 38 vélemények

Pssszt, figyelem...Semmi sem hallatszik? Nem csoda, a Klarstein Happy Hour mini hűtőszekrény teljesen zajtalan, mindössze 23 dB működési zajjal. Nincs zúgás vagy zümmögés, mert a hűtőrendszere a legkorszerűbb. Könnyedén és játékos módon tárolja az italokat vagy harapnivalókat, amelyeket a minibár kellemesen frissítő hőmérsékleten tart. A készülék 23 literes belső térrel rendelkezik. Kivehető polcával a Happy Hour készülék rengeteg lehetőséget kínál az apró finomságok áttekinthető tárolására.Alacsony működési zajának és kis méretének köszönhetően a Klarstein Happy Hour minibár zökkenőmentesen működik szűk helyeken is: szállodai szobákban, pavilonokban, gyerek- vagy diákszobákban vagy éppen az otthoni partipincében. A kívánt hűtési hőmérséklet 5 és 15 °C között állítható be a hátoldalon található forgatógomb segítségével.A csendes hűtés szakértője: Klarstein Happy Hour italhűtő teljesen zajtalanul biztosítja az italok és snackek frissítő hőmérsékletét.

Minibár hűtők háztartási cikkek | hűtőszekrények és fagyasztószekrények klarstein happy hour 23, minibár, 23 l, 5 - 15 °c, g energiaosztály, csendes, 23 db, led világítás, fehér!
© 2022 Szerviz információk