Klarstein Happy Hour 33, Minibár, 33 L, 5 - 15 °C, G Energiaosztály, Csendes, 25 DB, LED Világítás, Fehér

Klarstein Happy Hour 33, minibár, 33 l, 5 - 15 °C, G energiaosztály, csendes, 25 dB, LED világítás, fehér

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Hűtőszekrények és fagyasztószekrények
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:82790.00 Ft
Klarstein Happy Hour 33, minibár, 33 l, 5 - 15 °C, G energiaosztály, csendes, 25 dB, LED világítás, fehér 2,75 (55%) 37 vélemények

Pssszt, figyelem...Semmi sem hallatszik? Nem csoda, a Klarstein Happy Hour mini hűtőszekrény teljesen zajtalan. Nincs búgás vagy zümmögés, mert a hűtőrendszere a legmodernebb: működési zaj mindössze 25 dB. Könnyedén és játékos módon tárolja az italokat vagy harapnivalókat, amelyeket a minibár kellemesen frissítő hőmérsékleten tart. A készülék 33 literes belső térrel rendelkezik. Két kivehető polcával és két ajtórekeszével a Happy Hour készülék rengeteg lehetőséget kínál a kis finomságok rendezett tárolására.Alacsony működési zajának és kis méretének köszönhetően a Klarstein Happy Hour minibár zökkenőmentesen működik szűk helyeken is: szállodai szobákban, pavilonokban, gyerek- vagy diákszobákban vagy éppen az otthoni partipincében. A kívánt hűtési hőmérséklet 5 fokozatban állítható be a hátoldalon található forgatógomb segítségével.A csendes hűtés szakértője: a Klarstein Happy Hour italhűtő teljesen zajtalanul biztosítja az italok és harapnivalók frissítő hőmérsékletét.

Minibár hűtők háztartási cikkek | hűtőszekrények és fagyasztószekrények klarstein happy hour 33, minibár, 33 l, 5 - 15 °c, g energiaosztály, csendes, 25 db, led világítás, fehér!
© 2023 Szerviz információk