Klarstein Kronleuchter, Páraelszívó, Készlet Visszaforgató üzemmódhoz, 2 Szűrő Aktív Szénnel, Fekete

Klarstein Kronleuchter, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 2 szűrő aktív szénnel, fekete

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Páraelszívók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:177590.00 Ft
Klarstein Kronleuchter, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 2 szűrő aktív szénnel, fekete 4,25 (85%) 36 vélemények

Világító elegancia: A Klarstein Kronleuchter sziget páraelszívó elegáns fényt hoz a konyhába, miközben megszabadítja a párától és a szagoktól. Tökéletesség a konyha szigetbe. A Klarstein Kronleuchter páraelszívóval a nyílt főzőfelület megkapja az utolsó szükséges simítást. A készülék neve megegyezik programjával. Az elszívó szabadon, ellenálló acélköteleken lóg a mennyezetről. Gondoskodik a főzés közben keletkező pára eltávolításáról. A három teljesítményszinttel a készülék akár 600 m³ levegőt is elszív óránként, aminek köszönhetően nagy, amerikai sziget konyhákba is alkalmas. A beépített LED diódás megvilágítás mindegyik teljesítmény szinten világos, fehér fényt ad a főzőfelületnek, míg a színes LED jelzőfény az érintőgombon pontosan megmutatja, hogy melyik szint lett kiválasztva. A Klarstein Kronleuchter sziget páraelszívó elegáns külsővel jeleskedik. Az üvegezés körben, az elülső és a hátsó oldal luxus fekete színben fénylik, míg az oldalsó falak tükörszerű csillogással bírnak. Tiszta levegő és elegáns megjelenés: a Klarstein Kronleuchter mennyezeti sziget páraelszívó ragyogó pillanatokat hoz a konyhába. A készletben 2 további, pótszűrőt talál, aktív szénnel, visszaforgató módhoz.

Sziget páraelszívók háztartási cikkek | páraelszívók klarstein kronleuchter, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 2 szűrő aktív szénnel, fekete!
© 2023 Szerviz információk