Klarstein Las Pilas Elektrický Krbový Ohrievač S Ventilátorom 9001800W Týždenný časovač Diaľkové Ovládanie

Klarstein Las Pilas Elektrický krbový ohrievač s ventilátorom 9001800W Týždenný časovač Diaľkové ovládanie

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Elektromos kandallók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:207090.00 Ft
Klarstein Las Pilas Elektrický krbový ohrievač s ventilátorom 9001800W Týždenný časovač Diaľkové ovládanie 4 (80%) 38 vélemények

Las Pilas by Klarstein egy tüzes elektromos kandalló 2 hőmérséklet-beállítással, amely romantikus és hangulatos hangulatot teremt bármely helyiségben. A elektromos kandalló 9 állítható fényerősséggel és 18-30 °C-os hőmérséklet-tartományban a megfelelő hangulatot teremti meg nappalijában az év bármely szakában. Nagyméretű teteje rengeteg helyet kínál gyertyatartóknak, fényképeknek, könyveknek vagy más dekorációs tárgyaknak, amelyek különleges helyet érdemelnek otthonában. A burkolat mindkét oldalán téglából készült, ami egyértelműen kiemeli a kandalló autentikus hangulatát . A WiFi támogatásnak köszönhetően a mellékelt távirányító mellett a Klarstein alkalmazáson keresztül is kényelmesen vezérelhető. Fejezze be a napot az elektromos kandalló előtt Klarstein Las Pilas és élvezze a pislákoló lángok pihentető hatását. Megjegyzés: A készülék nem alkalmas elsődleges fűtési forrásként való használatra.

Elektromos kandallók hősugárzók klarstein las pilas elektrický krbový ohrievač s ventilátorom 9001800w týždenný časovač diaľkové ovládanie!
© 2023 Szerviz információk