Klarstein Master Jerky 700, Szárító, Teljesítmény 4 000 W, Két Kamrával, Hőmérséklet Tartomány 30 - 90 °C

Klarstein Master Jerky 700, szárító, teljesítmény 4 000 W, két kamrával, hőmérséklet tartomány 30 - 90 °C

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Aszalógépek
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:715790.00 Ft
Klarstein Master Jerky 700, szárító, teljesítmény 4 000 W, két kamrával, hőmérséklet tartomány 30 - 90 °C 2,75 (55%) 47 vélemények

Nagy teljesítményű szárító Klarstein MasterJerky 700 rekordgyorsasággal szárítja a gyümölcsöket, zöldségeket, húsokat és egyéb élelmiszereket. Ez azt jelenti, hogy rövid idő alatt maga is elkészítheti az ízletes rágcsálnivalókat és a tartós alapanyagokat. Legyen szó vitaminokban gazdag szárított gyümölcsökről, például alma- és banánchipsről, vagy egészséges zöldségekről, például szárított paradicsomról. A Master Jerky 700 minden élelmiszerhez a megfelelő szárítási hőmérsékletet biztosítja.A Klarstein Master Jerky 700 aszaló hatalmas, 4 000 W-os hőteljesítményével és 6 ventilátorának (kamránként három) egyenletes hőeloszlásával gondoskodik az optimális élelmiszer szárításról és a rövid szárítási időről. A 48 kivehető rozsdamentes acél polc mindegyike 40 x 38 cm-es helyet kínál, így a teljes terület akár 7,30 m² is lehet. Különösen praktikus a két különálló szárítókamra, amelyek egymástól függetlenül működtethetők. Ideális feltételek a professzionális szárításhoz, pl. szárított marhahús, teák vagy szárított gyümölcsök szaküzleteiben. A különböző ételek rugalmas elkészítéséhez a hőmérséklet 30 és 90 °C között állítható az érintőképernyős kezelőpanelen. Az akár 24 órás időzítő is biztosítja a szárítandó élelmiszer tulajdonságainak optimális összehangolását.A teljesen automatikus szárítási folyamatnak és a pontos hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően minden tökéletesen történik. A fontos tápanyagok és vitaminok megmaradnak, az íz pedig javul. A MasterJerky 700 természetesen alkalmas szárított virágok készítésére is, ill. szárított gyógynövények és teák kíméletes extrahálására.A Klarstein MasterJerky 700 szárítógép tisztítása a szárítási folyamat után teljesen egyszerű: a csepptálcák és a rozsdamentes acél betétek egyszerűen öblíthetők vagy tisztíthatók a mosogatógépben. A rozsdamentes acél borítás könnyen letörölhető, a padlógörgőkkel pedig könnyen mozgatható.

Aszalógépek konyhafelszerelés klarstein master jerky 700, szárító, teljesítmény 4 000 w, két kamrával, hőmérséklet tartomány 30 - 90 °c!
© 2024 Szerviz információk