Klarstein Metrobreeze Rom Smart, Mobil Klíma, 10000 BTU3,0 KW, A Energiahatékonysági Osztály, Távirányító

Klarstein Metrobreeze Rom Smart, mobil klíma, 10000 BTU3,0 kW, A energiahatékonysági osztály, távirányító

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Klíma
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:193190.00 Ft
Klarstein Metrobreeze Rom Smart, mobil klíma, 10000 BTU3,0 kW, A energiahatékonysági osztály, távirányító 3,25 (65%) 48 vélemények

Az ideális hőmérséklet nem véletlen! A Klarstein Metrobreeze Rom Smart légkondicionáló lehűti a levegőt a forró nyári napokon és olyan hőmérsékletet teremt a lakásban, amelynél a legkellemesebben érzi magát. Az irodában vagy otthon: garantált a felfrissülés.Nagyobb teljesítmény a megálmodott klíma érdekében: 10000 BTU/3,0 kW hűtőteljesítménnyel a Klarstein Metrobreeze Rom Smart légkondicionáló 18 és 30 °C fok közötti kellemes hőmérsékletet hoz létre. Ez a teljesítmény egyáltalán nem kell, hog drága legyen: a légkondicionáló olyan takarékos, hogy kiérdemelte az A+ energiahékonysági osztályba való besorolást. A háromfokozatú állítható ventilátor enyhe szellőként vagy erős szélként osztja el a lehűtött levegőt a helyiségben, így nyújtva további megkönnyebbülést a friss levegőellátásnak köszönhetően. És ha csak élénkíteni szeretné a légáramlást, akkor hagyja önállóan működni a ventilátort, így sok áramot takaríthat meg. A programozható időzítő  elindítja vagy megállítja a készüléket a beállított idő letelte után. A Klarstein alkalmazásnak és WLAN hálózathoz való csatlakozás lehetőségének köszönhetően a Klarstein Metrobreeze Rom Smart légkondicionálót kényelmesen lehet működtetni okostelefon segítségével. Az egyértelmű vezérlőpanel lehetővé teszi az egyszerű kézi irányítást. A mellékelt távirányító lehetőséget nyújt a készülék kényelmes kezelésére.Tiszta vonalainak és elegáns fehér szerkezetének köszönhetően a Klarstein Metrobreeze Rom Smart légkondicionáló minden lakó- vagy munkakörnyezetbe beleillik, így szuverén és nem feltűnő módon tartja helyét az ablak mellett. Természetesen a csomag tartalmazza a légkondicionáló csatlakoztatásához szükséges összes alkatrészt, tehát a leeresztő tömlőt, ablaktömítést és elemeket a távirányítóba. Az egyszerű áthelyezés céljából a légkondicionáló integrált, simán mozgó görgőkkel van ellátva.Most már jöhet a nyár! Legyen bárhogyan, a forróság kívül marad, bent pedig kellemes hűvös lesz. Mert a Klarstein Metrobreeze Rom Smart légkondicionáló jéghideg felfrissülést és friss levegőt hoz az átmelegedett helyiségekbe.        

Mobil klíma hűtés | klíma klarstein metrobreeze rom smart, mobil klíma, 10000 btu3,0 kw, a energiahatékonysági osztály, távirányító!
© 2024 Szerviz információk