Klarstein Montblanc 60, Páraelszívó, Légkeringetési Készlet, 610 M³ó, 165 W, 2 X 1,5 W, Ezüstszürke

Klarstein Montblanc 60, páraelszívó, légkeringetési készlet, 610 m³ó, 165 W, 2 x 1,5 W, ezüstszürke

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Páraelszívók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:108790.00 Ft
Klarstein Montblanc 60, páraelszívó, légkeringetési készlet, 610 m³ó, 165 W, 2 x 1,5 W, ezüstszürke 2,75 (55%) 43 vélemények

Csúcsteljesítmény: a Klarstein Montblanc páraelszívó  megbízhatóan és gyorsan eltávolítja a párát főzés közben.Talán nem hegyi levegő marad utána, de hasonló. A Klarstein Montblanc páraelszívó  gyorsabban eltávolítja a párát, mint ahogy az az edényből kiszökne főzés közben. A 165 W teljesítményű motor 3 ventilátor-fokozattal rendelkezik, óránkénti 610 m³ szívóteljesítménnyel. Köszönhetően ennek az eszköznek, konyhájában mindig tiszta levegő uralkodik majd. A főzőlap kapcsolható LED világítása segíti a jó átláthatóságot azok számára is, akik szeretnek időnként a fedők alá nézni és lehetővé teszi a tűzhelyen zajló események pontos ellenőrzését. A 60 cm-es kompakt szélességnek köszönhetően a páraelszívó kis és közepes méretű konyhákba is alkalmas. A kétrészes kéményburkolat elrejti a kivezető tömlőt, míg magassága flexibilisen állítható 40 és 75 cm között. A páraelszívó alján található dekoratív rúd stílusos tárolási lehetőséget biztosít a törlőkendők és konyhai eszközök számára.A Klarstein Montblanc  falra szerelhető páraelszívó egy központi elem lesz mind műszakilag, mind pedig formatervezési szempontból: hatékonyan távolítja el a párát, miközben elegáns elemként jelenik meg konyhájában.Az elszívó mellékelt aktívszén szűrőkkel átalakítható recirkulációs üzemmódra.

Fali páraelszívók háztartási cikkek | páraelszívók klarstein montblanc 60, páraelszívó, légkeringetési készlet, 610 m³ó, 165 w, 2 x 1,5 w, ezüstszürke!
© 2024 Szerviz információk