Klarstein Phantasma Cottage Pillar, Etanolos Kandalló, Rozsdamentes Acél égők, Fehér Fekete, 2h

Klarstein Phantasma Cottage Pillar, etanolos kandalló, rozsdamentes acél égők, fehér  fekete, 2h

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Etanol kandallók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:179190.00 Ft
Klarstein Phantasma Cottage Pillar, etanolos kandalló, rozsdamentes acél égők, fehér fekete, 2h 3,25 (65%) 43 vélemények

Kandalló hangulat vidéki stílusban: Klarstein Phantasma Cottage Pillar bio etanolos kandalló lenyűgöző nyílt lángokat és romantikus hangulatot hoz otthonába, közvetlenül egy klasszikus kandallóban.Engedje, hogy elbűvölje a legrégebbi erő, amely megszelídítette az emberiséget: a lángoló tűz. A Klarstein Phantasma Cottage Pillar etanolos kandalló porszórt acélkeretből készült, hogy a kandalló tüze romantikusabbá tegye a nappaliját. A Clean Fire technológiának köszönhetően, amely teljesen füstmentes és égési szagok nélküli, nemcsak egyedül, de párban, vagy barátokkal együtt is élvezheti a kandalló nyújtotta meghitt pillanatokat. A fa vagy a szén helyett itt bioetanol ég, így nincs szükség füstelszívóra vagy kéményre. Három rozsdamentes acél égő tartállyal rendelkezik, amelynek mindegyike 300 ml-es és ez a mennyiség elég 2 órányi égésre. A beépített oltóeszköz segítségével bármikor befejezhető a lobogó tűz égése. A Klarstein Phantasma Cottage Pillar etanolos kandalló különlegessége a klasszikus vidéki stílusú kialakítása, amely hangulatot és eleganciát kölcsönöz a nappalijának. Ennek kiegészítése érdekében három fa ág formájú kőagyag díszítő elem is használható, hogy a tűz helye még valódibb kandallóra hasonlítson.  A szükséges biztonság és az elegáns megjelenés érdekében a kandalló teljes egészében fekete porszórt acélból készül.Romantika a kandalló mellett: a Klarstein Phantasma Cottage Pillar etanolos kandalló klasszikus vidéki stílusban.   

Etanol kandallók hősugárzók klarstein phantasma cottage pillar, etanolos kandalló, rozsdamentes acél égők, fehér fekete, 2h!
© 2023 Szerviz információk