Klarstein Reinraum 2G Ipari Porszívó Száraz és Nedves Használatra, Szőnyegtisztító, 1250 W, 20 L

Klarstein Reinraum 2G ipari porszívó száraz és nedves használatra, szőnyegtisztító, 1250 W, 20 l

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Porszívók és robotporszívók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:55890.00 Ft
Klarstein Reinraum 2G ipari porszívó száraz és nedves használatra, szőnyegtisztító, 1250 W, 20 l 4,5 (90%) 33 vélemények

A tiszta környezet kényelemérzetet és otthonosságot biztosít. Főleg ahol gyerekek vagy háziállatok vannak, különösen problémás, hogy a szőnyeg szálai között több minden található mint ami szabad szemmel látható. A Klarstein Reinraum 2G kombinált porszívó a legalkalmasabb megoldás, ha a sima felületek és textil tisztításáról van szó. Porszívózás, nedves vagy száraz szívás - minden funkció egy készülékben rejlik. 1250 Wattos szívóteljesítményével a Klarstein ipari porszívó 20 literes tartályába minden koszt, port és piszkos vizet felszív. Ez a tartály kapacitás lehetővé teszi, hogy a munkát hosszabb ideig megszakítás nékül végezhesse. A maximális teljesítményről és élettartamról a teflon bevonatú nyomás pumpa gondoskodik. A Klarstein ipari porszívó samponozó fúvókájával intenzíven tisztítja a szőnyeget. A nyomás segítségével tisztító sampont permetez a szőnyegre, amely mélyen a szálak közé hatol. Ezután a koszos vizet rögtön felszívja, és nem keni szét a felületen. Amennyiben a tank eléri maximális kapacitását, az úszó szelep meggátolja a további szívást. A Klarstein Reinraum 2G készülékkel a takarítás gyors és egyszerű, célja a maximális tisztaság minden felületen.

Ipari porszívók háztartási cikkek | porszívók és robotporszívók klarstein reinraum 2g ipari porszívó száraz és nedves használatra, szőnyegtisztító, 1250 w, 20 l!
© 2023 Szerviz információk