Klarstein Secret Service, Páraelszívó, Visszaforgató Mód, 110 Cm, 800 M³h, Aktív Szenes Szűrő, Fehér

Klarstein Secret Service, páraelszívó, visszaforgató mód, 110 cm, 800 m³h, aktív szenes szűrő, fehér

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Páraelszívók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:355290.00 Ft
Klarstein Secret Service, páraelszívó, visszaforgató mód, 110 cm, 800 m³h, aktív szenes szűrő, fehér 2,5 (50%) 40 vélemények

Ha a környező levegőben kellemetlen szagok vannak, akkor a Klarstein szolgálatra küldi a fehér design-ú Secret Service mennyezeti elszívót. Diszkrét szolgálat - feltűnő design. A nemes anyagokból készült mennyezeti elszívó nemcsak hatékonyan, de stílusosan is végzi a munkáját. Fehér tóként, csillogó, szatén üveggel tűnik ki a mennyezeten, és láthatatlan erővel szívja el a veszélyes füstgomolyagokat és tolakodó párát. A három teljesítményfokozattal a Klarstein Secret Service minden szagtól és párától megszabadítja, ami csak a főzés közben keletkezik. Maximális elszívó ereje 800 m³/h. Tökéletes szolgáltatást nyújt az állítható időzítővel. Az elszívó és az elvezető cső belsejének védelme érdekében a Klarstein Secret Service két alumíniumból készült cserélhető zsírszűrővel rendelkezik. Azokat egyszerűen megtisztíthatja a mosogatógépben, vagy zsíroldó tisztítószert használva. A mellékelt aktív szenes szűrőkkel a szagelszívót belső visszaforgató módba építheti át. Minden funkciót vezérelhet az érintőpanellel vagy a távirányítóval. A négy LED lámpa láthatóvá teszi az elszívót, és segít a szakácsoknak betekinteni a fazekakba. észrevétlenül feltűnő: a Klarstein Secret Service elszívó garantáltan hatékonyan eltávolítja a párát, miközben a mennyezetről figyel.

Sziget páraelszívók háztartási cikkek | páraelszívók klarstein secret service, páraelszívó, visszaforgató mód, 110 cm, 800 m³h, aktív szenes szűrő, fehér!
© 2023 Szerviz információk