Klarstein Steakhouse Pro 98 Onyx, Húsérlelő Hűtőszekrény, 1 Zóna, 98 Liter, 1-25°C, érintőképernyő, Panorámaablak

Klarstein Steakhouse Pro 98 Onyx, húsérlelő hűtőszekrény, 1 zóna, 98 liter, 1-25°C, érintőképernyő, panorámaablak

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Hűtőszekrények és fagyasztószekrények
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:649990.00 Ft
Klarstein Steakhouse Pro 98 Onyx, húsérlelő hűtőszekrény, 1 zóna, 98 liter, 1-25°C, érintőképernyő, panorámaablak 3,25 (65%) 30 vélemények

A megfelelő érettség a teljes ízélményért: a Klarstein Steakhouse Pro 98 Onyx húsérlelő hűtőszekrényben nemcsak a steakek, hanem a szalámi, a sonka vagy a száraz érlelésű sertéshús is megfelelően érik. A száraz érlelés a húsok finomításának egyik legrégebbi és legjobban bevált módszere. A Steakhouse Pro 98 Onyx húsérlelő hűtőszekrénynek köszönhetően ez a módszer egyszerű. A kiváló minőségű kolbászokat és húsokat a legjobb körülmények között finomítják. A beépített UVC-rendszer biztosítja a belső antibakteriális tisztaságot. Minden beállítás könnyen elvégezhető az érintőképernyős kezelőpanel segítségével, és az érlelési folyamat automatikusan lezajlik a készülékben. A kapcsolható LED-világítás ráadásul a hűtőszekrény tartalmát is megjeleníti. Ez teszi a Klarstein Steakhouse Pro 98 Onyx érlelőhűtőt tökéletes berendezéssé egy reprezentatív étterem vagy helyi üzlet számára.

Hűtőszekrények háztartási cikkek és fagyasztószekrények klarstein steakhouse pro 98 onyx, húsérlelő hűtőszekrény, 1 zóna, 98 liter, 1-25°c, érintőképernyő, panorámaablak!
© 2022 Szerviz információk