Klarstein Tomahawk, Gázgrill, 5 X 3,6 KW-os 2,7 KW-os égő, 80 X 43,5 Cm-es Rozsdamentes Acél Grillsütő

Klarstein Tomahawk, gázgrill, 5 x 3,6 kW-os  2,7 kW-os égő, 80 x 43,5 cm-es rozsdamentes acél grillsütő

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Kerti grillek
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:292890.00 Ft
Klarstein Tomahawk, gázgrill, 5 x 3,6 kW-os 2,7 kW-os égő, 80 x 43,5 cm-es rozsdamentes acél grillsütő 5 (100%) 47 vélemények

A grillészési szezon elkezdőthet! A gázgrill Klarstein Tomahawk 5 égővel és egy oldalsó égővel a legmagasabb minőségű grillezési élményt ígéri. A nagy grillezési felületnek, a nagy hőteljesítménynek és az elegáns kialakításnak köszönhetően az ételkészítés tiszta élvezetté válik. Öt, egyenként 3,6 kW teljesítményű égő és egy további, 2,7 kW teljesítményű wok-égő gondoskodik a szükséges melegről a grill alatt, Az elem nélküli piezoelektromos gyújtásnak köszönhetően az égők kényelmesen és azonnal, egy gombnyomásra beindulnak. A 80 x 43,5 cm-es extra nagy felülettel rendelkező grill ideális a grillezett ételek széles választékának elkészítéséhez: kiadós steakek, ropogós kolbászok, ízletes grillezett zöldségek vagy zamatos halak. A nagy, dupla falú rozsdamentes acél fedővel még az olyan passzív grillezési különlegességek, mint a tépett hús vagy a borda sem jelentenek problémát. A Tomahawk 2,7 kW teljesítményű wok-égővel rendelkezik olyan különlegességekhez, mint a serpenyőben sült zöldségek, vagy egyszerűen csak serpenyőben sütéshez. És amikor nincs rá szüksége, a nyílásnak köszönhetően praktikus rozsdamentes acélból készült oldalsó asztallá alakítható. Bal oldali társával együtt rengeteg helyet biztosít a grillezéshez, 31 x 45,5 cm-es tárolófelületével - elegendő tálak, serpenyők, evőeszközök, italok vagy fűszerek számára. Ezenkívül a Tomahawk 3 kampóval is rendelkezik a grillfogók, nyársak vagy grillező lapátok felakasztásához, valamint egy melegítő állvány a kész grillezett ételek számára! A szükséges gázpalackot közvetlenül az állványba helyezzük, és egy hevederrel biztonságosan rögzítjük. A sima padlógörgőknek és a rögzítőféknek köszönhetően a grill nagyon gyorsan elpakolható - így a grillezés másnap is szórakoztató lesz!

Kerti grillek grillsütők klarstein tomahawk, gázgrill, 5 x 3,6 kw-os 2,7 kw-os égő, 80 x 43,5 cm-es rozsdamentes acél grillsütő!
© 2023 Szerviz információk