Klarstein Vinea, Beépített Elszívó, Készlet Visszaforgató Módhoz, 60 Cm, 610 M³h, Aktív Szenes Szűrők, Fekete

Klarstein Vinea, beépített elszívó, készlet visszaforgató módhoz, 60 cm, 610 m³h, aktív szenes szűrők, fekete

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Páraelszívók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:115990.00 Ft
Klarstein Vinea, beépített elszívó, készlet visszaforgató módhoz, 60 cm, 610 m³h, aktív szenes szűrők, fekete 3,75 (75%) 33 vélemények

A friss levegőről a kis konyhaszekrényekben a Klarstein Vinea beépített elszívó gondoskodik, amely az ügyes konstrukciójának köszönhetően egy kézmozdulattal duplájára növeli alkalmazhatóságának terjedelmét. A Vinea főleg konyhasarkokban és kis konyhákban tudja kifejteni hatékonyságát, hiszen ezt a lapos elszívót praktikusan és komplikációk nélkül beszerelheti fenti szekrények vagy polcok alá. A zsírszűrőt egy mozdulattal kihúzhatja, amivel megduplázza az elszívó felületét. Gyorsan és hatékonyan elnyeli a szagokat, a füstöt és a párát a 610 m³/h maximális elszívó teljesítményével. Az elszívó teljesítményét három fokozatban állíthatja be. Energiatakarékos konstrukciójának köszönhetően takarékosan és zajmentesen dolgozik. Az elszívó belső részének és a szellőztető csatorna védelme érdekében a szennyeződésekkel szemben a Vinea két cserélhető alumínium zsírszűrővel rendelkezik, amelyet mosogatógépben is elmoshat. Az ügyes konstrukció és a különféle telepíthetőségi lehetőségeken kívül a Klarstein Vinea egy további tulajdonsággal is bír: a mellékelt aktív szenes szűrő készletnek köszönhetően visszaforgató módba építhető át. A konyhai titkainak alapos megfigyeléséhez a kihúzható lapos elszívó két bekapcsolható halogén lámpával rendelkezik. Gondoskodik a kellemes illatokról főzés közben: Klarstein Vinea beépített elszívó.

Beépíthető páraelszívók háztartási cikkek | páraelszívók klarstein vinea, beépített elszívó, készlet visszaforgató módhoz, 60 cm, 610 m³h, aktív szenes szűrők, fekete!
© 2022 Szerviz információk