Klarstein Vinsider 89 Trio, Beépített Borhűtő, 5 - 18 °C, érintőképernyős Vezérlőpanel, Fa Polcok

Klarstein Vinsider 89 Trio, beépített borhűtő, 5 - 18 °C, érintőképernyős vezérlőpanel, fa polcok

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Borhűtő
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:959390.00 Ft
Klarstein Vinsider 89 Trio, beépített borhűtő, 5 - 18 °C, érintőképernyős vezérlőpanel, fa polcok 3,5 (70%) 46 vélemények

A Klarstein beépített borhűtőszekrény Vinsider 89 Built-In Trio segítségével biztosíthatja, hogy borai a fogyasztáshoz megfelelő hőmérsékleten legyenek, és ideális körülmények között fejlődjenek ki teljes aromájuk. Egyszerűen nyissa ki az elegáns UV-üveg elülső ajtót, és helyezze borosüvegeit a 3 különálló hűtési zónába. Különlegessége, hogy a borhűtő egyszerre három különböző hőmérsékletre hűthető. A vörös- és fehérborok így a legjobb tárolási körülmények között kapják meg az ideális ivási hőmérsékletet. Az összesen 10 elegáns fa polcon nemcsak ideálisan tárolhatja a palackokat, hanem nagyon vonzóan is prezentálhatja őket - a Klarstein háromzónás borhűtőszekrény megbízhatóan gondoskodik a "bor ideális klímájáról", és dizájnjával is lenyűgöz.A kifinomult borkedvelés nagy ínyencének: a Klarstein beépített borhűtőszekrény 3 különálló hűtőzónájában egyszerre hűtheti és tárolhatja a különböző borfajtákat.

Beépített borhűtő háztartási cikkek | borhűtő klarstein vinsider 89 trio, beépített borhűtő, 5 - 18 °c, érintőképernyős vezérlőpanel, fa polcok!
© 2024 Szerviz információk