Klarstein Zarah, Páraelszívó, Készlet Visszaforgató üzemmódhoz, 60 Cm, 620 M³h, Szűrőaktív Szénnel

Klarstein Zarah, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 60 cm, 620 m³h, szűrőaktív szénnel

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Páraelszívók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:75490.00 Ft
Klarstein Zarah, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 60 cm, 620 m³h, szűrőaktív szénnel 3,5 (70%) 40 vélemények

A Klarstein Zarah páraelszívó gondoskodik a kicsi és közepes méretű konyhákban az ételszagok és a főzés közben keletkező pára eltávolításáról. A különböző intenzitású főzések során az elszívót 3 különböző teljesítmény szintre állíthatja be. A legmagasabb fokozaton akár 620 m³/h elhasznált levegőt is eltávolít a konyhából. Több fogás elkészítésével is megbirkózik. A zajszint és az energiafogyasztás is a normán belül marad az üzemelés közben. A Zarah egy fali szagelszívó, amely egyszerű design-jával elegánsan integrálható be bármilyen konyhai környezetbe. 60 cm-es szélességével kisebb konyhákba, kisebb főzőlapok fölé való. Az elszívás és a megvilágítás az elülső vezérlőrésszel irányítható. Az elszívó belső részének és a szellőztető csatorna védelme érdekében a szennyeződésekkel szemben a Klarstein Zola cserélhető alumínium zsírszűrővel rendelkezik, amelyet mosogatógépben is elmoshat. Az elülső része nemesacélból készült. Rejtett vagy nehezen elérhető sarkok nélkül zárja le a főzőhelyet, aminek köszönhetően nagyon könnyedén tisztítható. A páraelszívót a falra kell felerősíteni, a főzőlap fölé (nem a mennyezetre). A szükséges tartó a küldemény része. Nemesacél borítójának köszönhetően a páraelszívó kürtő látványra is tökéletesen illik a modern berendezésű konyhákba. Gyenge fényviszonyok mellett használhatja a Klarstein fali elszívó bekapcsolható LED megvilágítását, amely bevilágítja az egész főzőlapot. A mellékelt, aktív szenes szűrőkkel a páraelszívót visszaforgató módban is használhatja.

Fali páraelszívók háztartási cikkek | páraelszívók klarstein zarah, páraelszívó, készlet visszaforgató üzemmódhoz, 60 cm, 620 m³h, szűrőaktív szénnel!
© 2023 Szerviz információk