Waldbeck Ordnungshüter 2T, Doboz Szemétkosarakra, 145 X 130 X 87 Cm (szxmxm), 2 Kosár, FSC – Boróka

Waldbeck Ordnungshüter 2T, doboz szemétkosarakra, 145 x 130 x 87 cm (szxmxm), 2 kosár, FSC – boróka

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Tartozékok
Gyártó / gyártmány:Waldbeck
Áfával:89090.00 Ft
Waldbeck Ordnungshüter 2T, doboz szemétkosarakra, 145 x 130 x 87 cm (szxmxm), 2 kosár, FSC – boróka 5 (100%) 51 vélemények

Rend és tisztaság! A Waldbeck Ordnungshüter 2T szemétkosár tároló dobozzal a kék, sárga, zöld, barna, vagy fekete kosarak látványa szép lesz. Az udvar vagy a kert új fényt kap a hulladék tárolása terén. A Waldbeck Ordnungshüter 2T szemétkosár tároló doboz még az utolsó sarokban is rendet teremt. A masszív boróka, az FSC tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható európai erdőből nem csak stabilitást ad a doboznak, de egy olyan küllemet is, amire szívesen ránéz az ember. Tágas belsejében két, legfeljebb 240 liter térfogatú szemétkosár fér el. A két nagy ajtó egyszerű hozzáférést kínál a takarításhoz, attól függetlenül, hogy a konténerek tele vannak, vagy üresek. Megtöltésük is egyszerű: mindkét lecsukható fedél egy lánccal van ellátva, amelyet a szemeteskosár fedelére akaszthatunk és a doboz felnyitásával a szemeteskosár fedelét is felnyitjuk. További segítséget nyújt a nyitáskor a négy nyomással működő nyitó, amelyek a fedelet szinte súlytalanná teszik. Itt minden el van takarítva: A Waldbeck Ordnungshüter 2T szemétkosár tároló elrejti a kellemetlen látványú szemétkosarakat és rendet teremt még az utolsó sarokban is.

Konyhai eszközök konyhafelszerelés | tartozékok waldbeck ordnungshüter 2t, doboz szemétkosarakra, 145 x 130 x 87 cm (szxmxm), 2 kosár, fsc – boróka!
© 2024 Szerviz információk