Cattara Royal Partner Faszénes Grill, 97 X 98 X 35 Cm

Cattara Royal Partner faszénes grill, 97 x 98 x 35 cm

E-shop >>Rövid leírás:
Kategóriák: Grillek és grillezés
Gyártó / gyártmány:Cattara
Áfával:62290.00 Ft
Cattara Royal Partner faszénes grill, 97 x 98 x 35 cm 5 (100%) 41 vélemények

 Ez a kifinomult grill a legigényesebb grillezők elvárásainak is megfelel. A precíziós megmunkálású acélból készült, rendkívül stabil szerkezettartós, durva fekete festékkel van bevonva. Két görgővel van felszerelve a grill könnyű mozgatásához. Az alsó keret a stabilitás további növelésére és tárolóhelyként is szolgál. Az oldalain összecsukható polcok találhatók a különböző grilleszközök vagy maga az étel tárolására. A fém kezelőszervei és fogantyúi megfelelő méretűek a kényelmes fogáshoz, és könnyű kezelhetőséget biztosítanak. A kétoldalas acél szellőzésszabályzó tökéletesen illeszkedik a konstrukcióhoz. A csuklós fedél tetején hőmérő található, amely lehetővé teszi a grill belsejében lévő hőmérséklet folyamatos ellenőrzését. Magához a finomságok sütéséhez a grillegy masszív, kétrészes, öntöttvas grillráccsal van felszerelve. A grillezőfelület ezenfelül egy sütőráccsal van felszerelve a már elkészített ételek hőmérsékletének fenntartásához vagy az újramelegítésükhöz. A grill másik előnye az állítható magasságú faszénrostély,így a grillezési felület az elülső oldalon található mechanizmussal szabályozható az ételek igényeinek megfelelően. A grill elején lévő ajtó jelentősenmegkönnyíti a szén utántöltését. A könnyű tisztítás érdekében a grill alján hamutartó fiók található. Műszaki paraméterek: Grillfelület: 43 x 31 cm A grillfelület magassága:80 cm


 • Ball kerti grillsütő
  Ball kerti grillsütő

  Grillsütő fedővel, ami minden igényt kielégít, még a nyári grillezés legigényesebb szerelmeseinek kívánságait is. A krómozott..

  19495.00 Ft
 • Védőborítás kerek grillhez, 70 x 80 cm
  Védőborítás kerek grillhez, 70 x 80 cm

  Ez a huzat megvédi a grillsütőt a kedvezőtlen időjárástól vagy a napfénytől. Kerek és gömb alakú grillekhez..

  2445.00 Ft
 • Tescoma PARTY TIME Power grill ,
  Tescoma PARTY TIME Power grill ,

  Nagy hatásfokú hordozható grill turbo ventilátorral, melynek köszönhetően már 5 perccel a szén begyújtása után lehet grillezni, és a..

  69900.00 Ft
 • Cattara Grey Line Grillező eszközök, 11 db
  Cattara Grey Line Grillező eszközök, 11 db

  Rendelje meg ezt a profi készletet, amelyben minden megtalálható, ami a grillezéshez szükséges lehet. Különböző..

  16190.00 FtFaszén grillsütők kert és hobbi | grillek és grillezés cattara royal partner faszénes grill, 97 x 98 x 35 cm!
© 2023 Szerviz információk