Mediashop Kontakt Grill 900 W

Mediashop kontakt grill 900 W

E-shop >>Rövid leírás:
Kategóriák: Elektromos grillsütők
Gyártó / gyártmány:MediaShop
Áfával:16995.00 Ft
Mediashop kontakt grill 900 W 4,75 (95%) 40 vélemények

 Grillezzen ízletes steaket, szaftos lazacot vagy zöldségeket zsír és olaj hozzáadása nélkül, és kezdje az új évet ízletes, egészségesebb, zsírszegény grillkülönlegességekkel! Felejtse el az olajban úszó húst és a bonyolult grillezést. A Livington zsírszegény grillsütővel mostantól olaj és zsír hozzáadása nélkül készíthet húst, halat, zöldséget és még sok mást. Kezdje el a csökkentett kalóriatartalmú ételek elkészítését is. A felesleges zsír egyszerűen a kivehető gyűjtőtálcába folyik, nem marad az ételben, amely így jelentősen kevesebb kalóriát tartalmaz. A kiváló minőségű, rézből, kerámiából és titánból álló felületnek köszönhetően semmi sem fog megégni vagy megperzselődni, még a lazac is könnyen lecsúszik róla. A Livington zsírszegény grillsütővel gyorsan elkészítheti a húst, a zöldségeket vagy akár a finom pirítóst. Titka a dupla fűtőelem, amely lehetővé teszi, hogy minden étel egyszerre süljön meg felülről és alulról, így nem kell megfordítani. A Livington zsírszegény grill tisztítása egyszerű, csak törölje le egy ronggyal. Induljon a grillezési szezon, és élvezze a nagyszerű ételeket csökkentett zsírtartalommal! Jellemzők: ·       két fűtőelem biztosítja a tökéletes sütést mindkét oldalon ·       különleges felület: kerámia, titán és réz keveréke ·       könnyen tisztítható Paraméterek: ·       220 - 240 V, 50/60 Hz ·       teljesítmény: 900 Watt ·       kábel hossza 1,2 m ·       méretek: 24 cm x 10 cm x 29 cm ·       súly: 1,8 kg ·       nem tartalmaz: PTA / PFOA / PFOS ·       Ti-kerámia bevonat


 • Tescoma PRESIDENT kontakt grillsütő
  Tescoma PRESIDENT kontakt grillsütő

  Nagyteljesítményű kontakt grillsütő a hőmérséklet gyors elérésével. A felső grillező lap magassága állítható, szétnyitott..

  67100.00 Ft
 • Guzzanti GZ 350 elektromos grill
  Guzzanti GZ 350 elektromos grill

  A BBQ Guzzanti Grill remek segítőtárs a nyári grillezéshez vagy kempingezéshez. Nagyméretű, tömör ötvözetből készült grilllappal..

  83990.00 Ft
 • Concept GE2005 Kontakt grillsütő
  Concept GE2005 Kontakt grillsütő

  Szaftos steakeket, ropogós zöldségeket vagy paninit szeretne? Nem kell megvárni a tökéletes nyári időt. Egyetlen eszköz elegendő lesz..

  19250.00 Ft
 • Guzzanti GZ 345 elektromos grill
  Guzzanti GZ 345 elektromos grill

  Élvezze a nyarat a Guzzanti grillel. Nincs szükség nagy kertre, ehhez az elektromos grillsütőhöz egy erkély is elegendő. Legfőbb..

  47490.00 Ft
 • Mediashop FlipSwitch Multifunkciós grill
  Mediashop FlipSwitch Multifunkciós grill

  Szeretne egészségesen étkezni, de a konyhában való órákig tartó ácsorgás nem jöhet szóba? A grillsütőben minden olajban és zsírban..

  18695.00 FtElektromos grillsütők háztartási gépek mediashop kontakt grill 900 w!
© 2023 Szerviz információk