Sencor SBG 106 BK Elektromos Grill

Sencor SBG 106 BK elektromos grill

E-shop >>Rövid leírás:
Kategóriák: Elektromos grillsütők
Gyártó / gyártmány:Sencor
Áfával:27790.00 Ft
Sencor SBG 106 BK elektromos grill 5 (100%) 44 vélemények

 Sencor SBG 106 BK elektromos asztali grill. Ideális az egész évesgrillezéshez a házban vagy a kertben.Könnyű és egyszerűen hordozható.Megfelel az egészséges grillezés feltételeinek (olaj hozzáadása nélküli grillezés lehetősége).2 különböző grillezőfelület kombinációja:egyenes (zöldségek, tojás, szalonna, pirítós grillezéséhez,burgonya tócsni, palacsinta sütéséhez, stb.)- bordázott (steakek, halak, kolbászfélék, stb. grillezéséhez)Nagy grillező felület (47 x 31 cm).A grillező felületek tapadásmentes felületkezelése.Könnyű tisztítás, csak egy szalvétával vagy nedves ruhával történő letörléssel.Kivehető olajcsepegtető tálca(kapacitás: 350 ml).Forgó, fokozatmentesen állítható termosztát.Automatikus hőmérséklet-szabályozás fényjelzéssel (100 - 220 °C).Keep Warm funkció a hőmérséklet megtartásához (60 °C).Hőszigetelt fogantyúk mindkét oldalon a könnyű hordozás érdekében.Csúszásmentes lábak.Könnyű tárolás (levehető hálózati kábel termosztáttal).Túlmelegedés elleni védelem (hőbiztosíték).


 • Tescoma PRESIDENT kontakt grillsütő
  Tescoma PRESIDENT kontakt grillsütő

  Nagyteljesítményű kontakt grillsütő a hőmérséklet gyors elérésével. A felső grillező lap magassága állítható, szétnyitott..

  67995.00 Ft
 • Guzzanti GZ 345 elektromos grill
  Guzzanti GZ 345 elektromos grill

  Élvezze a nyarat a Guzzanti grillel. Nincs szükség nagy kertre, ehhez az elektromos grillsütőhöz egy erkély is elegendő. Legfőbb..

  44490.00 FtElektromos grillsütők háztartási gépek sencor sbg 106 bk elektromos grill!
© 2023 Szerviz információk