4030


Fieldmann FZF 4030-E Elektromos kerti lombfúvóporszívó

Fieldmann FZF 4030-E Elektromos kerti lombfúvóporszívó

👌  A FIELDMANN FZF 4030-E kerti porszívó hatékony munkát garantál a telek karbantartása során. Porszívózási, fújási és aprítási funkciókkal rendelkezik. A kényelmes munkavégzést a praktikus mozgást elősegítő kerekek és az állítható heveder garantálja. A Soft Start rendszer kényelmes és sima motorindítást biztosít. A 10:1 hulladék aprítási aránya jól jön a hulladékgyűjtés során. Paraméterek: levegőfújási sebesség: akár 270..



Concept RK-4030 gyorsforraló ezüst

Concept RK-4030 gyorsforraló ezüst

👌  A hihetetlenül nagy teljesítményű 1,7 l űrtartalmú Concept RK-4030 gyorsforraló eredeti kéken világító működésjelző LED lámpával (ún. Round LED lighting). Háromszoros biztonsági rendszert kínál és modern megjelenése az üveg és a fém kombinációjában minden konyha egyedülálló stílusos kiegészítőjévé teszi ezt a darabot. Bemeneti váltakozó feszültség: 220 - 240 ..



Al-ko CS 4030 akkus láncfűrész ENERGY FLEX (akku nélkül)

Al-ko CS 4030 akkus láncfűrész ENERGY FLEX (akku nélkül)

👌 Az akkumulátoros láncfűrész mindenkit megnyer karcsú alakjával, megalkuvásmentes felszereltségével és kábel nélküli kibocsátásmentes lítiumionos áramellátásával. Tulajdonságai: erős vágóteljesítmény és hosszú élettartam az eredeti Oregon fűrészlapnak és láncnak köszönhetően Az EnergyFlex termékcsalád modellje, ezért nincs hozzá akkumulátor és töltő egyszerű, szerszám nélküli láncfeszítés automatikus lánckenés és olajtartály kémlelőnyílás..



AL-KO GT 4030 Energy Flex Szegélynyíró (Akku és töltő nélkül)

AL-KO GT 4030 Energy Flex Szegélynyíró (Akku és töltő nélkül)

👌 Embert és környezetet kímélő szegélynyírás: a „fűnyírás” területén előforduló bármely pázsit szélének és sarkainak nyírásában bajnoknak számító AL-KO akkumulátoros szegélynyírók segítségével, halkan és szennyezőanyagok kibocsátása nélkül. Tulajdonságai: Erős, az EnergyFlex termékcsaládba tartozó 40 V-os akkumulátor a kibocsátás-mentes szegénynyírásért nem képezi a szállítási  Rendkívül halk szegélynyírás a nap bármely időszakában..



Gardena Classic öntözésvezérlő 4030

Gardena Classic öntözésvezérlő 4030

👌 Öntözőkomputer - nagyobb Gardena öntözőrendszerek automatikus vezérléséhez, nagy, világos kijelző, 4 öntözőszelep csatlakoztatására, három független öntözési program szelepenként, fakultatív napok, öntözési ciklusok és időpontok..



Gardena Classic öntözésvezérlés 4030 készlet erejéig

Gardena Classic öntözésvezérlés 4030 készlet erejéig

👌 Tulajdonságok: A GARDENA Classic 4030 öntözésvezérlés nagyobb, rendszerint süllyesztett öntözőrendszerek, mint például a GARDENA Sprinklersystem vezérlésére szolgál. A Classic 4030 öntözésvezérlés ideális abban az esetben, ha a vízmennyiség nem elegendő a teljes rendszer (ami általában több öntözőrendszerből áll) egyidejű működtetésére. A készülék az egyes területek eltérő vízigényének megfelelően öntözőkörönként különböző öntözési..



Imetec 4030 Eco Silent Hősugárzó - fekete

Imetec 4030 Eco Silent Hősugárzó - fekete

👌 Nem melegíti fel a fűtés kellőképpen a szobát, fürdőszobát, túl hideg van reggelente? Használd ezt a Imetec hősugárzót, ami azonnal árasztani kezdi a meleget! Bármelyik helyiségben elhelyezheted, így alkalmas hálószoba, nappali, iroda, garázs, lakókocsi, fürdőszoba vagy konyha gyors felmelegítésére. Ha a fürdőszobába rakod, fokozottan ügyelj rá, hogy 3 méteres körzetben semmilyen nedvesség ne érhesse az eszközt! A fokozatmentes termosztátjával beállíthatod a..


4030 3,25 (65%) 44 x Értékelések

Termékkategóriák 4030 : 7 termék.


facebook youtube

© 2024  4030 Szerviz információk