Klarstein Max Breeze Smart, mobil klíma, 15000 BTUó (4,4 kW), A energiahatékonysági osztály


Klarstein Max Breeze Smart, mobil klíma, 15000 BTUó (4,4 kW), A energiahatékonysági osztály

Hűtés | Klíma | Mobil klíma

👌 A Klarstein Max Breeze Smart hordozható légkondicionáló hűsítő társ a nyári napokon, és nem csak erős teljesítményparamétereket ígér a felszereltségi osztályában, hanem magas energiahatékonyságot és kiterjedt funkciókat is.Az 1650 W összteljesítményű készülék 15 000 BTU/ó rendkívül nagy hűtési kapacitással rendelkezik (4,4 kW) és eléri a max. 500 m³/ó légáramlást. Ezért minden probléma nélkül tudja hűteni a levegőt az 57 – 95 m² nagyságú irodahelyiségekben és a tetőtéri lakásokban is. A készüléket nagy teljesítménye ellenére rendkívüli, 2,6 EER (energiahatékonysági együttható) energiamérleg jellemzi az A energiahatékonysági osztályban, valamint egy aktívszenes tisztítószűrő. 4 különböző üzemmód (automatikus, hűtés, párátlanítás és ventilátor) garantálja a helyiség szellőzését az adott helyzethez igazodva, amely 3 különböző szélerősséggel van kibővítve. Szintén nagyon hasznos a manuális oszcilláció és a kényelmes hőmérséklet-beállítás 18 °C és 32 °C között hűtési üzemmódban.A Klarstein alkalmazásnak és a WLAN hálózathoz való csatlakozásnak köszönhetően a Max Breeze Smart készüléket egyszerűen lehet működtetni okostelefon segítségével. A tetején levő vezérlőpanel pedig lehetővé teszi az egyszerű kézi irányítást. A mellékelt távirányító szintén kényelmes működtetési lehetőséget kínál. A légkondicionáló rendelkezik újratölthető antibakteriális víztartállyal, amely tovább növeli a készülék hűtési hatékonyságát. Ezen kívül a készüléket megbízhatóan be lehet kapcsolni és ki lehet kapcsolni a 24 órás időzítő funkció segítségével. Hűvös levegő minden mennyiségben: a Klarstein Max Breeze Smart légkondicionáló biztosítja a kellemesen hűvös levegőt az év forró napjain és mindenkit meggyőz nagy teljesítményével, energiahatékonyságával valamint szél- és hűtési intenzitásával.    ..Klarstein Max Breeze Smart, mobil klíma, 15000 BTUó (4,4 kW), A energiahatékonysági osztály

Hűtés | Klíma | Mobil klíma

👌 A Klarstein Max Breeze Smart hordozható légkondicionáló hűsítő társ a nyári napokon, és nem csak erős teljesítményparamétereket ígér a felszereltségi osztályában, hanem magas energiahatékonyságot és kiterjedt funkciókat is.Az 1650 W összteljesítményű készülék 15 000 BTU/ó rendkívül nagy hűtési kapacitással rendelkezik (4,4 kW) és eléri a max. 500 m³/ó légáramlást. Ezért minden probléma nélkül tudja hűteni a levegőt az 57 – 95 m² nagyságú irodahelyiségekben és a tetőtéri lakásokban is. A készüléket nagy teljesítménye ellenére rendkívüli, 2,6 EER (energiahatékonysági együttható) energiamérleg jellemzi az A energiahatékonysági osztályban, valamint egy aktívszenes tisztítószűrő. 4 különböző üzemmód (automatikus, hűtés, párátlanítás és ventilátor) garantálja a helyiség szellőzését az adott helyzethez igazodva, amely 3 különböző szélerősséggel van kibővítve. Szintén nagyon hasznos a manuális oszcilláció és a kényelmes hőmérséklet-beállítás 18 °C és 32 °C között hűtési üzemmódban.A Klarstein alkalmazásnak és a WLAN hálózathoz való csatlakozásnak köszönhetően a Max Breeze Smart készüléket egyszerűen lehet működtetni okostelefon segítségével. A tetején levő vezérlőpanel pedig lehetővé teszi az egyszerű kézi irányítást. A mellékelt távirányító szintén kényelmes működtetési lehetőséget kínál. A légkondicionáló rendelkezik újratölthető antibakteriális víztartállyal, amely tovább növeli a készülék hűtési hatékonyságát. Ezen kívül a készüléket megbízhatóan be lehet kapcsolni és ki lehet kapcsolni a 24 órás időzítő funkció segítségével. Hűvös levegő minden mennyiségben: a Klarstein Max Breeze Smart légkondicionáló biztosítja a kellemesen hűvös levegőt az év forró napjain és mindenkit meggyőz nagy teljesítményével, energiahatékonyságával valamint szél- és hűtési intenzitásával. ..


Klarstein Max Breeze Smart, mobil klíma, 15000 BTUó (4,4 kW), A energiahatékonysági osztály 5 (100%) 40 x Értékelések

Termékkategóriák klarstein max breeze smart, mobil klima, 15000 btuo (4,4 kw), a energiahatekonysagi osztaly : 2 termék.


facebook youtube

© 2023  Klarstein Max Breeze Smart, mobil klíma, 15000 BTUó (4,4 kW), A energiahatékonysági osztály Szerviz információk