Pelenkák


Seni Super Large 3 Felnőtt pelenka 100-150cm - Nagy kiszerelés (4...

Seni Super Large 3 Felnőtt pelenka 100-150cm - Nagy kiszerelés (4...

👌 A Seni Super nadrágpelenka megbízható védelmet nyújt középsúlyos és súlyos inkontinencia esetén. Vizelet- és székletinkontinenciával érintettség esetén kiemelten ajánlott, az éjszakai órákra is. A dupla tépőzáras ragasztószalag, pedig lehetőséget ad a többszöri szétnyitásra és zárásra. Jellemzői: - Kétoldali elasztikus derékgumírozás - Dupla nedvszívó réteg, a még szárazabb érzésért - Oldalsó védőgátak, melyek megelőzik a szivárgást -..Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (204db)

Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (204db)

👌 Termék információkA Pampers legkiválóbb kényelme és védelme az érzékeny bababőrnek. A hosszan tartó érintkezés a vizelettel és a híg széklettel kedvezőtlen hatással lehet az érzékeny bababőrre, ami kellemetlenséget és kényelmetlenséget okozhat a kisbabák számára.A Pampers Premium Care pelenkákat kifejezetten úgy terveztük, hogy a Pampers legpuhább és leggondoskodóbb védelmét kínálják:1) Az egyedülálló DERMACOMFORT réteg nedvszívó pórusainak..Helen Harper Baby Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (176db)

Helen Harper Baby Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (176db)

👌 A 3 rétegű rendszer elvezeti és szivárgás nélkül a pelenkában tartja a nedvességet. Új, kiváló illeszkedés biztosítja a korlátlan mozgásszabadságot. A légáteresztő rétegnek köszönhetően a baba bőre megfelelően szellőzhet irritáció nélkül. Nedvességjelző segíti a pelenka optimális időben történő cseréjét. Jellemzői: - Bőrgyógyászok által tesztelt - Illatanyag mentes - Kiváló német minőség - Nedvességjelző..Helen Harper Baby Pelenkacsomag 15kg Junior 6 (144db)

Helen Harper Baby Pelenkacsomag 15kg Junior 6 (144db)

👌 A 3 rétegű rendszer elvezeti és szivárgás nélkül a pelenkában tartja a nedvességet. Új, kiváló illeszkedés biztosítja a korlátlan mozgásszabadságot. A légáteresztő rétegnek köszönhetően a baba bőre megfelelően szellőzhet irritáció nélkül. Nedvességjelző segíti a pelenka optimális időben történő cseréjét. Jellemzői: - Bőrgyógyászok által tesztelt - Illatanyag mentes - Kiváló német minőség - Nedvességjelző..Pampers Pants havi Pelenkacsomag 9-15kg Maxi 4 (176db)

Pampers Pants havi Pelenkacsomag 9-15kg Maxi 4 (176db)

👌 Termék információkHa kisbabád izeg-mozog, miközben próbálod tisztába tenni, a Pampers Pants bugyipelenka cseréje akkor sem okoz nehézséget: egyetlen mozdulattal felhúzható, feltéphető oldalainak köszönhetően könnyen levehető, és a rögzítőszalag segítségével használat után higiénikusan összecsomagolható. Éjszaka a Pampers Pants bugyipelenka nem nyílik szét, segít megelőzni a szivárgást, így a kisbaba és az anyuka is nyugodtan alhat. A 360 fokos körkörös..Pampers Pants havi Pelenkacsomag 12-17kg Junior 5 (152db)

Pampers Pants havi Pelenkacsomag 12-17kg Junior 5 (152db)

👌 Termék információkHa kisbabád izeg-mozog, miközben próbálod tisztába tenni, a Pampers Pants bugyipelenka cseréje akkor sem okoz nehézséget: egyetlen mozdulattal felhúzható, feltéphető oldalainak köszönhetően könnyen levehető, és a rögzítőszalag segítségével használat után higiénikusan összecsomagolható. Éjszaka a Pampers Pants bugyipelenka nem nyílik szét, segít megelőzni a szivárgást, így a kisbaba és az anyuka is nyugodtan alhat. A 360 fokos körkörös..Pampers Pants havi Pelenkacsomag 6-11kg Midi 3 (204db)

Pampers Pants havi Pelenkacsomag 6-11kg Midi 3 (204db)

👌 A Pampers Pants bugyipelenkák a forradalmi STOP & PROTECT POCKET kialakításuknak és a 360 fokos körkörös illeszkedésüknek köszönhetően akár 12 órás szivárgás elleni védelmet nyújtanak. A szupererős nedvszívó mag azonnal magába zárja a nedvességet, míg a dupla védőgát segít megakadályozni a combok körüli szivárgást. Bizonyára a te kisbabád is izeg-mozog a pelenkacsere alatt, de a Pampers Pants bugyipelenka megkönnyíti a dolgodat: a rugalmas, körkörös..Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 4-8kg Mini 2 (224db)

Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 4-8kg Mini 2 (224db)

👌 Termék információk A Pampers legkiválóbb kényelme és védelme az érzékeny bababőrnek. A hosszan tartó érintkezés a vizelettel és a híg széklettel kedvezőtlen hatással lehet az érzékeny bababőrre, ami kellemetlenséget és kényelmetlenséget okozhat a kisbabák számára. A Pampers Premium Care pelenkát kifejezetten úgy terveztük, hogy a Pampers legpuhább és leggondoskodóbb védelmét kínálja: 1) A nedvszívó pórusokkal ellátott, egyedülálló DERMACOMFORT réteg..Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (174db)

Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (174db)

👌 Add meg kisbabádnak a Pampers első számú kényelmét és védelmét a Pampers Premium Care bugyipelenkákkal. A különleges Stop & Protect Pocket segít megelőzni a hátoldali szivárgást, és akár 12 órán át tartó szivárgás elleni védelmet nyújt. Amikor kisbabád aktívabbá válik, kényelmesen illeszkedő és megbízható védelmet nyújtó bugyipelenkára lesz szüksége, ami minden mozdulatát képes követni. Éppen ezért, a Pampers Premium Care bugyipelenka a Pampers..Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (240db)

Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (240db)

👌 Jellemzők: Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szivárgásmentesség éjjel-nappal A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és..Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 10-14kg Maxi 5 (228db)

Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 10-14kg Maxi 5 (228db)

👌 A Comfort nadrágpelenka puha, teljes egészében légáteresztő, belső védőrétege hatékonyan felszívja a nedvességet. Rugalmas oldala, derékrésze és combgumírozása gyengéden körülfogja a baba pocakját és combját így minden mozdulatnál tökéletesen illeszkedik a test vonalához, éjjel-nappal kényelmes viselet. A comboknál lévő védőgátak biztosítják a szivárgásmentességet. Természetes módon, gyengéden óvja a baba bőrét. Pelenkáink klór- és latexmentesek,..Libero Newborn másfél havi Pelenkacsomag 3-6kg Mini 2 (312db)

Libero Newborn másfél havi Pelenkacsomag 3-6kg Mini 2 (312db)

👌 Jellemzők: Puha és teljes egészében légáteresztő anyagok az érzékeny bőr védelmében Megbízható illeszkedés a csatornákkal ellátott hajlékony magnak köszönhetően Nedvességjelző csík, hogy tudd, ha eljött a pelenkacsere ideje Gyengéd gondoskodás a köldök védelmében A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a..Libero Touch havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (136db)

Libero Touch havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (136db)

👌 Jellemzők: A Libero legjobb bugyipelenkája Rugalmas illeszkedés a vékony, szuper nedvszívó képességű magnak és csatornáknak köszönhetően Puha és teljes egészében légáteresztő anyagok a bőr védelmének érdekében A nedvességjelző csík segítségével nyomon követhető, hogy mikor jön el a pelenkacsere ideje A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szuper nedvszívó..Libero Touch havi Pelenkacsomag 10-14kg Junior 5 (128db)

Libero Touch havi Pelenkacsomag 10-14kg Junior 5 (128db)

👌 Termék információk: A Libero Touch Pant a Libero legpuhább és legjobb bugyipelenkája. Szoros, mégis puha illeszkedést biztosít a gyermek egyéni méretére. A szuper nedvszívó magnak és hatékony szivárgás elleni védőgátaknak köszönhetően megbízható védelmet nyújt. Használata egyszerű, rendkívül kényelmes akár éjszakára is. A finoman illeszkedő, rugalmas oldal- és derékgumírozás szabaddá teszi a mozgást, követi az állandóan változó pocak alakját, így..Libero Touch havi Pelenkacsomag 5-9kg Midi 3 (144db)

Libero Touch havi Pelenkacsomag 5-9kg Midi 3 (144db)

👌 Jellemzők: A Libero legjobb bugyipelenkája Rugalmas illeszkedés a vékony, szuper nedvszívó képességű magnak és csatornáknak köszönhetően Puha és teljes egészében légáteresztő anyagok a bőr védelmének érdekében A nedvességjelző csík segítségével nyomon követhető, hogy mikor jön el a pelenkacsere ideje A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szuper nedvszívó..Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (174db) - C...

Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (174db) - C...

👌 A termék csomagolássérült! Add meg kisbabádnak a Pampers első számú kényelmét és védelmét a Pampers Premium Care bugyipelenkákkal. A különleges Stop & Protect Pocket segít megelőzni a hátoldali szivárgást, és akár 12 órán át tartó szivárgás elleni védelmet nyújt. Amikor kisbabád aktívabbá válik, kényelmesen illeszkedő és megbízható védelmet nyújtó bugyipelenkára lesz szüksége, ami minden mozdulatát képes követni. Éppen ezért, a Pampers Premium Care..Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 5-9kg Midi 3 (252db)

Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 5-9kg Midi 3 (252db)

👌 Jellemzők: Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szivárgásmentesség éjjel-nappal A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és..Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (180db)

Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (180db)

👌 Termék információkAlvás közben a kisbabák akár kétszer annyit is mocoroghatnak, mint a felnőttek, ezért pelenkájuk szivároghat. A Pampers Active Baby Dry pelenka teljes körű védelmet nyújt a szivárgás ellen éjjel-nappal, különleges háromszoros védelmi rendszerének köszönhetően, amely azonnal felszívja a nedvességet és segít megakadályozni a szivárgást a deréknál és a comboknál. 1) Gyors nedvszívó magja azonnal magába szívja a nedvességet, 2) kétszeres..Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 13-18kg Junior 6 (128db)

Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 13-18kg Junior 6 (128db)

👌 Termék információkAlvás közben a kisbabák akár kétszer annyit is mocoroghatnak, mint a felnőttek, ezért pelenkájuk szivároghat. A Pampers Active Baby Dry pelenka teljes körű védelmet nyújt a szivárgás ellen éjjel-nappal, különleges háromszoros védelmi rendszerének köszönhetően, amely azonnal felszívja a nedvességet és segít megakadályozni a szivárgást a deréknál és a comboknál. 1) Gyors nedvszívó magja azonnal magába szívja a nedvességet, 2) biztonsági..Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (208db)

Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (208db)

👌 Termék információkAlvás közben a kisbabák akár kétszer annyit is mocoroghatnak, mint a felnőttek, ezért pelenkájuk szivároghat. A Pampers Active Baby Dry pelenka teljes körű védelmet nyújt a szivárgás ellen éjjel-nappal, különleges háromszoros védelmi rendszerének köszönhetően, amely azonnal felszívja a nedvességet és segít megakadályozni a szivárgást a deréknál és a comboknál. 1) Gyors nedvszívó magja azonnal magába szívja a nedvességet, 2) kétszeres..Libero UpGo havi Pelenkacsomag 5-9kg Midi 3 (184db)

Libero UpGo havi Pelenkacsomag 5-9kg Midi 3 (184db)

👌 Jellemzők: Jól illeszkedő elasztikus derékrész Szuper nedvszívó mag és szivárgás elleni kettős védőgátak Dupla combgumírozás Maximális mozgásszabadság, tökéletes kényelem minden pillanatban Könnyű felvenni, akár egy kisnadrágot Szivárgásmentesség éjjel-nappal A Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség ajánlásával, testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt FSC és Nordic Swan Ecolabel tanúsítványokkal rendelkezik Termék információk:..Libero UpGo havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (168db)

Libero UpGo havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (168db)

👌 Jellemzők: Jól illeszkedő elasztikus derékrész Szuper nedvszívó mag és szivárgás elleni kettős védőgátak Dupla combgumírozás Maximális mozgásszabadság, tökéletes kényelem minden pillanatban Könnyű felvenni, akár egy kisnadrágot Szivárgásmentesség éjjel-nappal A Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség ajánlásával, testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt FSC és Nordic Swan Ecolabel tanúsítványokkal rendelkezik Termék információk:..


Pelenkák 3,25 (65%) 46 x Értékelések

Termékkategóriák pelenkak : 22 termék.


facebook youtube

© 2024  Pelenkák Szerviz információk