Pelenkák


Seni Super Large 3 Felnőtt pelenka 100-150cm - Nagy kiszerelés (4...

Seni Super Large 3 Felnőtt pelenka 100-150cm - Nagy kiszerelés (4...

👌 A Seni Super nadrágpelenka megbízható védelmet nyújt középsúlyos és súlyos inkontinencia esetén. Vizelet- és székletinkontinenciával érintettség esetén kiemelten ajánlott, az éjszakai órákra is. A dupla tépőzáras ragasztószalag, pedig lehetőséget ad a többszöri szétnyitásra és zárásra. Jellemzői: - Kétoldali elasztikus derékgumírozás - Dupla nedvszívó réteg, a még szárazabb érzésért - Oldalsó védőgátak, melyek megelőzik a szivárgást -..Libero Comfort másfél havi Nadrágpelenka csomag 5-9kg Midi 3 (252db)

Libero Comfort másfél havi Nadrágpelenka csomag 5-9kg Midi 3 (252db)

👌 Jellemzők: Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szivárgásmentesség éjjel-nappal A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és..Libero Comfort másfél havi Nadrágpelenka csomag 7-11kg Maxi 4 (240db)

Libero Comfort másfél havi Nadrágpelenka csomag 7-11kg Maxi 4 (240db)

👌 Jellemzők: Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szivárgásmentesség éjjel-nappal A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és..Libero Comfort másfél havi Nadrágpelenka csomag 10-14kg Maxi 5 (...

Libero Comfort másfél havi Nadrágpelenka csomag 10-14kg Maxi 5 (...

👌 Jellemzők: Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szivárgásmentesség éjjel-nappal A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és..Libero Comfort másfél havi Nadrágpelenka csomag 13-20kg Junior 6 ...

Libero Comfort másfél havi Nadrágpelenka csomag 13-20kg Junior 6 ...

👌 Jellemzők: Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szivárgásmentesség éjjel-nappal A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és..Libero Comfort másfél havi Nadrágpelenka csomag 16-26kg XL 7 (186db)

Libero Comfort másfél havi Nadrágpelenka csomag 16-26kg XL 7 (186db)

👌 Jellemzők: Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szivárgásmentesség éjjel-nappal A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és..Libero Newborn másfél havi Nadrágpelenka csomag 3-6kg Mini 2 (312db)

Libero Newborn másfél havi Nadrágpelenka csomag 3-6kg Mini 2 (312db)

👌 Jellemzők: Puha és teljes egészében légáteresztő anyagok az érzékeny bőr védelmében Megbízható illeszkedés a csatornákkal ellátott hajlékony magnak köszönhetően Nedvességjelző csík, hogy tudd, ha eljött a pelenkacsere ideje Gyengéd gondoskodás a köldök védelmében A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a..Pampers Pants havi Pelenkacsomag 9-15kg Maxi 4 (176db)

Pampers Pants havi Pelenkacsomag 9-15kg Maxi 4 (176db)

👌 Termék információk A Pampers Pants bugyipelenkák a forradalmi STOP & PROTECT POCKET kialakításuknak és a 360 fokos körkörös illeszkedésüknek köszönhetően akár 12 órás szivárgás elleni védelmet nyújtanak. A szupererős nedvszívó mag azonnal magába zárja a nedvességet, míg a dupla védőgát segít megakadályozni a combok körüli szivárgást. Bizonyára a te kisbabád is izeg-mozog a pelenkacsere alatt, de a Pampers Pants bugyipelenka megkönnyíti a dolgodat: a..Pampers Pants havi Pelenkacsomag 6-11kg Midi 3 (204db)

Pampers Pants havi Pelenkacsomag 6-11kg Midi 3 (204db)

👌 Termék információk A Pampers Pants bugyipelenkák a forradalmi STOP & PROTECT POCKET kialakításuknak és a 360 fokos körkörös illeszkedésüknek köszönhetően akár 12 órás szivárgás elleni védelmet nyújtanak. A szupererős nedvszívó mag azonnal magába zárja a nedvességet, míg a dupla védőgát segít megakadályozni a combok körüli szivárgást. Bizonyára a te kisbabád is izeg-mozog a pelenkacsere alatt, de a Pampers Pants bugyipelenka megkönnyíti a dolgodat: a..Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 4-8kg Mini 2 (240db)

Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 4-8kg Mini 2 (240db)

👌 Termék információkA Pampers legkiválóbb kényelme és védelme az érzékeny bababőrnek. A hosszan tartó érintkezés a vizelettel és a híg széklettel kedvezőtlen hatással lehet az érzékeny bababőrre, ami kellemetlenséget és kényelmetlenséget okozhat a kisbabák számára.A Pampers Premium Care pelenkákat kifejezetten úgy terveztük, hogy a Pampers legpuhább és leggondoskodóbb védelmét kínálják:1) Az egyedülálló DERMACOMFORT réteg nedvszívó pórusainak..Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (204db)

Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (204db)

👌 Termék információkA Pampers legkiválóbb kényelme és védelme az érzékeny bababőrnek. A hosszan tartó érintkezés a vizelettel és a híg széklettel kedvezőtlen hatással lehet az érzékeny bababőrre, ami kellemetlenséget és kényelmetlenséget okozhat a kisbabák számára.A Pampers Premium Care pelenkákat kifejezetten úgy terveztük, hogy a Pampers legpuhább és leggondoskodóbb védelmét kínálják:1) Az egyedülálló DERMACOMFORT réteg nedvszívó pórusainak..Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 11-16kg Junior 5 (136db)

Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 11-16kg Junior 5 (136db)

👌 Termék információkA Pampers legkiválóbb kényelme és védelme az érzékeny bababőrnek. A hosszan tartó érintkezés a vizelettel és a híg széklettel kedvezőtlen hatással lehet az érzékeny bababőrre, ami kellemetlenséget és kényelmetlenséget okozhat a kisbabák számára.A Pampers Premium Care pelenkákat kifejezetten úgy terveztük, hogy a Pampers legpuhább és leggondoskodóbb védelmét kínálják:1) Az egyedülálló DERMACOMFORT réteg nedvszívó pórusainak..Helen Harper Baby Bugyipelenka 9-14kg Maxi 4 (176db)

Helen Harper Baby Bugyipelenka 9-14kg Maxi 4 (176db)

👌 A 3 rétegű rendszer elvezeti és szivárgás nélkül a pelenkában tartja a nedvességet. Új, kiváló illeszkedés biztosítja a korlátlan mozgásszabadságot. A légáteresztő rétegnek köszönhetően a baba bőre megfelelően szellőzhet irritáció nélkül. Nedvességjelző segíti a pelenka optimális időben történő cseréjét. Jellemzői: - Bőrgyógyászok által tesztelt - Illatanyag mentes - Kiváló német minőség - Nedvességjelző..Helen Harper Baby Bugyipelenka 12-17kg Junior 5 (160db)

Helen Harper Baby Bugyipelenka 12-17kg Junior 5 (160db)

👌 A 3 rétegű rendszer elvezeti és szivárgás nélkül a pelenkában tartja a nedvességet. Új, kiváló illeszkedés biztosítja a korlátlan mozgásszabadságot. A légáteresztő rétegnek köszönhetően a baba bőre megfelelően szellőzhet irritáció nélkül. Nedvességjelző segíti a pelenka optimális időben történő cseréjét. Jellemzői: - Bőrgyógyászok által tesztelt - Illatanyag mentes - Kiváló német minőség - Nedvességjelző..Helen Harper Baby Bugyipelenka 15kg Junior 6 (144db)

Helen Harper Baby Bugyipelenka 15kg Junior 6 (144db)

👌 A 3 rétegű rendszer elvezeti és szivárgás nélkül a pelenkában tartja a nedvességet. Új, kiváló illeszkedés biztosítja a korlátlan mozgásszabadságot. A légáteresztő rétegnek köszönhetően a baba bőre megfelelően szellőzhet irritáció nélkül. Nedvességjelző segíti a pelenka optimális időben történő cseréjét. Jellemzői: - Bőrgyógyászok által tesztelt - Illatanyag mentes - Kiváló német minőség - Nedvességjelző..Pampers Harmonie Nadrágpelenka 2-5kg Newborn 1 (200db)

Pampers Harmonie Nadrágpelenka 2-5kg Newborn 1 (200db)

👌 Termék információk Gyengéd bőrvédelem. Növényi eredetű összetevőkkel. A Pampers Harmonie nadrágpelenka prémium minőségű pamut, puha növényi eredetű rostok és egyéb, gondosan válogatott alapanyagok felhasználásával készül. Bőrgyógyászatilag tesztelt, és kíméletes a kisbabák bőréhez. Nem tartalmaz illatanyagot, bőrápolót, sem az EU 26-os listáján szereplő bármely allergént, és a Pampers 12 órán át tartó, megbízható szárazságát nyújtja, mely minden..Pampers Harmonie Nadrágpelenka 4-8kg Mini 2 (156db)

Pampers Harmonie Nadrágpelenka 4-8kg Mini 2 (156db)

👌 Termék információk Gyengéd bőrvédelem. Növényi eredetű összetevőkkel. A Pampers Harmonie nadrágpelenka prémium minőségű pamut, puha növényi eredetű rostok és egyéb, gondosan válogatott alapanyagok felhasználásával készül. Bőrgyógyászatilag tesztelt, és kíméletes a kisbabák bőréhez. Nem tartalmaz illatanyagot, bőrápolót, sem az EU 26-os listáján szereplő bármely allergént, és a Pampers 12 órán át tartó, megbízható szárazságát nyújtja, mely minden..Pampers Harmonie Nadrágpelenka 6-10kg Midi 3 (124db)

Pampers Harmonie Nadrágpelenka 6-10kg Midi 3 (124db)

👌 Termék információk Gyengéd bőrvédelem. Növényi eredetű összetevőkkel. A Pampers Harmonie nadrágpelenka prémium minőségű pamut, puha növényi eredetű rostok és egyéb, gondosan válogatott alapanyagok felhasználásával készül. Bőrgyógyászatilag tesztelt, és kíméletes a kisbabák bőréhez. Nem tartalmaz illatanyagot, bőrápolót, sem az EU 26-os listáján szereplő bármely allergént, és a Pampers 12 órán át tartó, megbízható szárazságát nyújtja, mely minden..Pampers Harmonie Nadrágpelenka 11-16kg Junior 5 (96db)

Pampers Harmonie Nadrágpelenka 11-16kg Junior 5 (96db)

👌 Termék információk Gyengéd bőrvédelem. Növényi eredetű összetevőkkel. A Pampers Harmonie nadrágpelenka prémium minőségű pamut, puha növényi eredetű rostok és egyéb, gondosan válogatott alapanyagok felhasználásával készül. Bőrgyógyászatilag tesztelt, és kíméletes a kisbabák bőréhez. Nem tartalmaz illatanyagot, bőrápolót, sem az EU 26-os listáján szereplő bármely allergént, és a Pampers 12 órán át tartó, megbízható szárazságát nyújtja, mely minden..Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (208db)

Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (208db)

👌 Termék információkAlvás közben a kisbabák akár kétszer annyit is mocoroghatnak, mint a felnőttek, ezért pelenkájuk szivároghat. A Pampers Active Baby Dry pelenka teljes körű védelmet nyújt a szivárgás ellen éjjel-nappal, különleges háromszoros védelmi rendszerének köszönhetően, amely azonnal felszívja a nedvességet és segít megakadályozni a szivárgást a deréknál és a comboknál. 1) Gyors nedvszívó magja azonnal magába szívja a nedvességet, 2) kétszeres..Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 11-16kg Junior 5 (150db)

Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 11-16kg Junior 5 (150db)

👌 Termék információkAlvás közben a kisbabák akár kétszer annyit is mocoroghatnak, mint a felnőttek, ezért pelenkájuk szivároghat. A Pampers Active Baby Dry pelenka teljes körű védelmet nyújt a szivárgás ellen éjjel-nappal, különleges háromszoros védelmi rendszerének köszönhetően, amely azonnal felszívja a nedvességet és segít megakadályozni a szivárgást a deréknál és a comboknál. 1) Gyors nedvszívó magja azonnal magába szívja a nedvességet, 2) biztonsági..Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (180db)

Pampers Active Baby havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (180db)

👌 Termék információkAlvás közben a kisbabák akár kétszer annyit is mocoroghatnak, mint a felnőttek, ezért pelenkájuk szivároghat. A Pampers Active Baby Dry pelenka teljes körű védelmet nyújt a szivárgás ellen éjjel-nappal, különleges háromszoros védelmi rendszerének köszönhetően, amely azonnal felszívja a nedvességet és segít megakadályozni a szivárgást a deréknál és a comboknál. 1) Gyors nedvszívó magja azonnal magába szívja a nedvességet, 2) kétszeres..


Pelenkák 4,5 (90%) 40 x Értékelések

Termékkategóriák pelenkak : 22 termék.


facebook youtube

© 2023  Pelenkák Szerviz információk