Pelenkázás


Cangaroo Garda 2 in 1 pelenkázó állvány Összecsukható káddal, dig...

Cangaroo Garda 2 in 1 pelenkázó állvány Összecsukható káddal, dig...

👌 Tegye kényelmessé és kellemessé a mindennapi öltözködést és fürdést a baba és édesanyja számára. Élvezze a közös élményt babájával, és kímélje meg a hátát a megemelt pultnak köszönhetően. A csecsemőt az élete első hónapjaiban nagyon gyakran kell átöltöztetni. A pultnak köszönhetően mindig minden kéznél van, és a baba megkapja a szükséges gondozást. A Cangaroo Garda pelenkázó állvány megvásárlásával mindent megkap a baba higiéniájához:..Pelenkatároló zacskó Kínáló Display 24 doboz nagyker kiszerelés

Pelenkatároló zacskó Kínáló Display 24 doboz nagyker kiszerelés

👌 Egy kínálódisplay tartalma: 24 doboz Egy doboz tartalma: 50 db illatosított szatyor. Figyelem: ez a kiszerelés CSAK A BABYCARE.HU-N látható. A CH0390007 cikkszám csak nagykereskedelmi partnerek számára vásárolható, ez a 24 dobozos kínáló display cikkszáma. Egy doboz termék (egy darab vásárlás) cikkszáma: CH0390007CS Termékjellemzők:   A fülek összeköthetők, hermetikusan lezárható. Az illatosított anyagú kis nejlonszatyor a használt pelenka szagát jelentősen..Pelenkatároló konténer Dark Grey

Pelenkatároló konténer Dark Grey

👌 Normál szemetes-zsákkal használatos! Gazdaságos és költségkímélő, mert normál szemetes-zsákot kell beletenni, így nincs egyéb utántöltő-költség!! A Chicco pelenkatárolóba akár 30 pelenka dobható a speciális, szagmentesítő nyíláson át. Nem kell drága utántöltő zsákokat venni, mert bármilyen nejlonzsákkal használható, így ez egy családi örök darab. A pelenkatárolás mellett a normál és büdös háztartási hulladék számára is ideális szeméttároló..Helen Harper Baby Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (176db)

Helen Harper Baby Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (176db)

👌 A 3 rétegű rendszer elvezeti és szivárgás nélkül a pelenkában tartja a nedvességet. Új, kiváló illeszkedés biztosítja a korlátlan mozgásszabadságot. A légáteresztő rétegnek köszönhetően a baba bőre megfelelően szellőzhet irritáció nélkül. Nedvességjelző segíti a pelenka optimális időben történő cseréjét. Jellemzői: - Bőrgyógyászok által tesztelt - Illatanyag mentes - Kiváló német minőség - Nedvességjelző..Helen Harper Baby Pelenkacsomag 15kg Junior 6 (144db)

Helen Harper Baby Pelenkacsomag 15kg Junior 6 (144db)

👌 A 3 rétegű rendszer elvezeti és szivárgás nélkül a pelenkában tartja a nedvességet. Új, kiváló illeszkedés biztosítja a korlátlan mozgásszabadságot. A légáteresztő rétegnek köszönhetően a baba bőre megfelelően szellőzhet irritáció nélkül. Nedvességjelző segíti a pelenka optimális időben történő cseréjét. Jellemzői: - Bőrgyógyászok által tesztelt - Illatanyag mentes - Kiváló német minőség - Nedvességjelző..Pampers Harmonie Aqua nedves Törlőkendő 24x48db

Pampers Harmonie Aqua nedves Törlőkendő 24x48db

👌 Kisbabád rendkívül finom bőre gyengéd tisztítást igényel. A Pampers Harmonie Coco nedves baba törlőkendők organikus kókuszolajat tartalmaznak a finom bababőr hidratálása és védelme érdekében. 0% műanyagot tartalmaz, és kizárólag 100%-ban növényi eredetű rostok felhasználásával készül. A vizeletben és a székletben található enzimek megváltoztatják a bőr pH-értékét, így növelik az irritáció és a pelenkakiütések kockázatát. A Pampers Harmonie Coco..Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 4-8kg Mini 2 (224db)

Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 4-8kg Mini 2 (224db)

👌 Termék információk A Pampers legkiválóbb kényelme és védelme az érzékeny bababőrnek. A hosszan tartó érintkezés a vizelettel és a híg széklettel kedvezőtlen hatással lehet az érzékeny bababőrre, ami kellemetlenséget és kényelmetlenséget okozhat a kisbabák számára. A Pampers Premium Care pelenkát kifejezetten úgy terveztük, hogy a Pampers legpuhább és leggondoskodóbb védelmét kínálja: 1) A nedvszívó pórusokkal ellátott, egyedülálló DERMACOMFORT réteg..Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (174db)

Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (174db)

👌 Add meg kisbabádnak a Pampers első számú kényelmét és védelmét a Pampers Premium Care bugyipelenkákkal. A különleges Stop & Protect Pocket segít megelőzni a hátoldali szivárgást, és akár 12 órán át tartó szivárgás elleni védelmet nyújt. Amikor kisbabád aktívabbá válik, kényelmesen illeszkedő és megbízható védelmet nyújtó bugyipelenkára lesz szüksége, ami minden mozdulatát képes követni. Éppen ezért, a Pampers Premium Care bugyipelenka a Pampers..Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 11-16kg Junior 5 (148db)

Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 11-16kg Junior 5 (148db)

👌 Add meg kisbabádnak a Pampers első számú kényelmét és védelmét a Pampers Premium Care bugyipelenkákkal. A különleges Stop & Protect Pocket segít megelőzni a hátoldali szivárgást, és akár 12 órán át tartó szivárgás elleni védelmet nyújt. Amikor kisbabád aktívabbá válik, kényelmesen illeszkedő és megbízható védelmet nyújtó bugyipelenkára lesz szüksége, ami minden mozdulatát képes követni. Éppen ezért, a Pampers Premium Care bugyipelenka a Pampers..Libero Newborn másfél havi Pelenkacsomag 3-6kg Mini 2 (312db)

Libero Newborn másfél havi Pelenkacsomag 3-6kg Mini 2 (312db)

👌 Jellemzők: Puha és teljes egészében légáteresztő anyagok az érzékeny bőr védelmében Megbízható illeszkedés a csatornákkal ellátott hajlékony magnak köszönhetően Nedvességjelző csík, hogy tudd, ha eljött a pelenkacsere ideje Gyengéd gondoskodás a köldök védelmében A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a..Pampers Pants havi Pelenkacsomag 9-15kg Maxi 4 (176db)

Pampers Pants havi Pelenkacsomag 9-15kg Maxi 4 (176db)

👌 Termék információkHa kisbabád izeg-mozog, miközben próbálod tisztába tenni, a Pampers Pants bugyipelenka cseréje akkor sem okoz nehézséget: egyetlen mozdulattal felhúzható, feltéphető oldalainak köszönhetően könnyen levehető, és a rögzítőszalag segítségével használat után higiénikusan összecsomagolható. Éjszaka a Pampers Pants bugyipelenka nem nyílik szét, segít megelőzni a szivárgást, így a kisbaba és az anyuka is nyugodtan alhat. A 360 fokos körkörös..Pampers Pants havi Pelenkacsomag 12-17kg Junior 5 (152db)

Pampers Pants havi Pelenkacsomag 12-17kg Junior 5 (152db)

👌 Termék információkHa kisbabád izeg-mozog, miközben próbálod tisztába tenni, a Pampers Pants bugyipelenka cseréje akkor sem okoz nehézséget: egyetlen mozdulattal felhúzható, feltéphető oldalainak köszönhetően könnyen levehető, és a rögzítőszalag segítségével használat után higiénikusan összecsomagolható. Éjszaka a Pampers Pants bugyipelenka nem nyílik szét, segít megelőzni a szivárgást, így a kisbaba és az anyuka is nyugodtan alhat. A 360 fokos körkörös..Pampers Pants havi Pelenkacsomag 6-11kg Midi 3 (204db)

Pampers Pants havi Pelenkacsomag 6-11kg Midi 3 (204db)

👌 Termék információk Amint kisbabád mozogni kezd, azonnal igazi kis felfedezővé válik, aki forog, nyújtózkodik és mászik, hogy megismerje az őt körülvevő világot. Ehhez az eddigi legkiválóbb szivárgás elleni bugyipelenkánkra van szüksége: a Stop & Protect kakitasi segít megakadályozni a hátoldali szivárgást, a 360°-os rugalmas derékrész az alakjához igazodva segít megelőzni a szivárgást, a dupla védőgát pedig a combok körüli szivárgás megakadályozásában..Pampers Pants havi Pelenkacsomag 15kg Junior 6 (132db)

Pampers Pants havi Pelenkacsomag 15kg Junior 6 (132db)

👌 Termék információkHa kisbabád izeg-mozog, miközben próbálod tisztába tenni, a Pampers Pants bugyipelenka cseréje akkor sem okoz nehézséget: egyetlen mozdulattal felhúzható, feltéphető oldalainak köszönhetően könnyen levehető, és a rögzítőszalag segítségével használat után higiénikusan összecsomagolható. Éjszaka a Pampers Pants bugyipelenka nem nyílik szét, segít megelőzni a szivárgást, így a kisbaba és az anyuka is nyugodtan alhat. A 360 fokos körkörös..WaterWipes BIO Szappanbogyó Törlőkendő Mega Pack 720db

WaterWipes BIO Szappanbogyó Törlőkendő Mega Pack 720db

👌 WaterWipes Biológiailag Lebomló Szappanbogyó Törlőkendő Mega Pack 720db A WaterWipes BIO Szappanbogyó Törlőkendő Mega Pack kiváló lehetőség, amennyiben szeretnéd kedvezőbb áron megvásárolni ezt a különleges terméket. A Mega Pack összesen 720db törlőkendőt tartalmaz, mellyel hosszabb távra biztosíthatod, hogy ne legyen hiány a világ legtisztább törlőkendőjéből. A WaterWipes BIO Szappanbogyó Törlőkendőt azért terveztük, hogy tökéletes megoldást..Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (240db)

Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (240db)

👌 Jellemzők: Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szivárgásmentesség éjjel-nappal A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és..Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 10-14kg Maxi 5 (228db)

Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 10-14kg Maxi 5 (228db)

👌 A Comfort nadrágpelenka puha, teljes egészében légáteresztő, belső védőrétege hatékonyan felszívja a nedvességet. Rugalmas oldala, derékrésze és combgumírozása gyengéden körülfogja a baba pocakját és combját így minden mozdulatnál tökéletesen illeszkedik a test vonalához, éjjel-nappal kényelmes viselet. A comboknál lévő védőgátak biztosítják a szivárgásmentességet. Természetes módon, gyengéden óvja a baba bőrét. Pelenkáink klór- és latexmentesek,..Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 13-20kg Junior 6 (204db)

Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 13-20kg Junior 6 (204db)

👌 Jellemzők: Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szivárgásmentesség éjjel-nappal A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és..Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 16-26kg XL 7 (186db)

Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 16-26kg XL 7 (186db)

👌 Jellemzők: Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szivárgásmentesség éjjel-nappal A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és..Libero Touch havi Pelenkacsomag 5-9kg Midi 3 (144db)

Libero Touch havi Pelenkacsomag 5-9kg Midi 3 (144db)

👌 Jellemzők: A Libero legjobb bugyipelenkája Rugalmas illeszkedés a vékony, szuper nedvszívó képességű magnak és csatornáknak köszönhetően Puha és teljes egészében légáteresztő anyagok a bőr védelmének érdekében A nedvességjelző csík segítségével nyomon követhető, hogy mikor jön el a pelenkacsere ideje A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szuper nedvszívó..Libero Touch havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (136db)

Libero Touch havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (136db)

👌 Jellemzők: A Libero legjobb bugyipelenkája Rugalmas illeszkedés a vékony, szuper nedvszívó képességű magnak és csatornáknak köszönhetően Puha és teljes egészében légáteresztő anyagok a bőr védelmének érdekében A nedvességjelző csík segítségével nyomon követhető, hogy mikor jön el a pelenkacsere ideje A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk Szuper nedvszívó..Libero Touch havi Pelenkacsomag 10-14kg Junior 5 (128db)

Libero Touch havi Pelenkacsomag 10-14kg Junior 5 (128db)

👌 Termék információk: A Libero Touch Pant a Libero legpuhább és legjobb bugyipelenkája. Szoros, mégis puha illeszkedést biztosít a gyermek egyéni méretére. A szuper nedvszívó magnak és hatékony szivárgás elleni védőgátaknak köszönhetően megbízható védelmet nyújt. Használata egyszerű, rendkívül kényelmes akár éjszakára is. A finoman illeszkedő, rugalmas oldal- és derékgumírozás szabaddá teszi a mozgást, követi az állandóan változó pocak alakját, így..


Pelenkázás 4,25 (85%) 51 x Értékelések

Termékkategóriák pelenkazas : 22 termék.


facebook youtube

© 2024  Pelenkázás Szerviz információk