Törlőkendők


PROFIX Tem-Tack szilikonmentes, ragacsos, pormegkötő törlőkendő 3...

PROFIX Tem-Tack szilikonmentes, ragacsos, pormegkötő törlőkendő 3...

👌 PROFIX Tem-Tack szilikonmentes, ragacsos, pormegkötő törlőkendő 36 csomag/karton - szilikonmentes - ragacsos - pormegkötő kendő - 50% viszkóz, 50% PET - kék színű - 43x30 cm / lap - 10 db/csomag - 36 csomag / karton..Pampers Harmonie Aqua nedves Törlőkendő 24x48db

Pampers Harmonie Aqua nedves Törlőkendő 24x48db

👌 Kisbabád rendkívül finom bőre gyengéd tisztítást igényel. A Pampers Harmonie Coco nedves baba törlőkendők organikus kókuszolajat tartalmaznak a finom bababőr hidratálása és védelme érdekében. 0% műanyagot tartalmaz, és kizárólag 100%-ban növényi eredetű rostok felhasználásával készül. A vizeletben és a székletben található enzimek megváltoztatják a bőr pH-értékét, így növelik az irritáció és a pelenkakiütések kockázatát. A Pampers Harmonie Coco..Pampers Aqua Plastic Free Törlőkendő 15x48db - Csomagolássérült!

Pampers Aqua Plastic Free Törlőkendő 15x48db - Csomagolássérült!

👌 A termék csomagolássérült! Termék információk Az újszülött kisbabák finom bőre gyengéd védelmet igényel, ami a pelenkacserénél kezdődik. A Pampers Harmonie Aqua nedves baba törlőkendő 99% vizet tartalmaz a tiszta bőrvédelem érdekében. 0% műanyagot tartalmaz és prémium minőségű pamut felhasználásával készül: 100%-ban növényi eredetű rostokból. Különleges formulája bőrgyógyászatilag tesztelt, és még a pamut és a víz használatánál is hatékonyabban..Pampers Harmonie Coco nedves Törlőkendő 18x44db

Pampers Harmonie Coco nedves Törlőkendő 18x44db

👌 Kisbabád rendkívül finom bőre gyengéd tisztítást igényel. A Pampers Harmonie Coco nedves baba törlőkendők organikus kókuszolajat tartalmaznak a finom bababőr hidratálása és védelme érdekében. 0% műanyagot tartalmaz, és kizárólag 100%-ban növényi eredetű rostok felhasználásával készül. A vizeletben és a székletben található enzimek megváltoztatják a bőr pH-értékét, így növelik az irritáció és a pelenkakiütések kockázatát. A Pampers Harmonie Coco..Pampers törlőkendő Fresh clean 3x(4*80 lapos)

Pampers törlőkendő Fresh clean 3x(4*80 lapos)

👌 A Pampers Fresh Clean törlőkendő kiegyenlített nedvességtartalmával tisztább érzetet nyújt a baba bőrének, miközben segít megőrizni annak természetes pH szintjét. Bőrgyógyászatilag tesztelt és alkoholmentes, a baba teljes testén alkalmazható...Pampers törlőkendő Sensitive 3x(4*80 lapos)

Pampers törlőkendő Sensitive 3x(4*80 lapos)

👌 A babák finom bőre megérdemli a megbízható Pampers védelmet. A Pampers Sensitive törlőkendők klinikailag tesztelt kíméletesebbek, mintha csak vizet és vattát használnánk. A pH-egyensúly megteremtésére kifejlesztett különleges Pampers formula a bőr természetes pH-jának megőrzése révén segít a bőrirritáció kialakulásának megelőzésében. Mivel kifejezetten a babák érzékeny bőrének igényeit szem előtt tartva tervezték, ezért a Pampers Sensitive törlőkendő..


Törlőkendők 4,25 (85%) 49 x Értékelések

Termékkategóriák torlokendok : 6 termék.


facebook youtube

© 2023  Törlőkendők Szerviz információk