Vitaminok


Excellent UNO (marhahús), vitaminok és ásványi anyagok, szarvasma...

Excellent UNO (marhahús), vitaminok és ásványi anyagok, szarvasma...

👌 Ásványi bolus szarvasmarhák számára, hat hónapos időtartammal. Jelenleg nem áll rendelkezésre! Az alternatíva az All-Minerall Plus 24/7 ásványi bolus húsmarhák számára, hat hónapos időszakkal. Kiegészítő takarmány (diétás takarmány). Az Uno Beef csökkenti a költségeket és biztosítja, hogy megtérüljön. Az Uno Marhahúst kutatták és bizonyították a gyakorlatban. Miért UNO Marhahús? Az ásványi anyagok felszívódása az adagban jelentősen változik. Ezenkívül..Excellent All-Minerall Plus, szarvasmarha bolus, vitaminok, ásványok

Excellent All-Minerall Plus, szarvasmarha bolus, vitaminok, ásványok

👌 (Fiatal) szarvasmarhák számára, hat hónapos időszakos használattal.. Mind fiatal, mind felnőtt szarvasmarháknál alkalmazható. Csökkenti az önköltséget. Táplálási utasítások 2 sértetlen bolus tehénenként (150 kg-os testsúlytól kezdve). A hatás az alkalmazás után 6 hónap. Összetétel Vitaminok és ásványi anyagok. Az ALL-Minerall Plus a következőket nyújtja a legeltetési időszakban 1. Optimális növekedés; 2. Ideális ásványianyag-ellátás; 3. Javult..Q10 Alive Plus ivókúra (1 havi adag)

Q10 Alive Plus ivókúra (1 havi adag)

👌 A Q10 ivókúra a teljesítőképesség gyújtószikrája lehet. A Q10-et az emberi szervezet is termelheti, ám 35-40 év felett ez a termelés radikálisan beszűkülhet, csökkenhet, így külső pótlásra lehet szükség. A Q10 ivókúra segíthet energiát nyerni a sejtekben, teljesítménynövelő hatású lehet, erősítheti a szívet, aktiválhatja a sejtek anyagcseréjét, segítheti a méregtelenítést a kor előre haladtával, csökkentheti a magas vérnyomást, fontos lehet a szövetek..


Vitaminok 5 (100%) 46 x Értékelések

Termékkategóriák vitaminok : 3 termék.


facebook youtube

© 2024  Vitaminok Szerviz információk